AcasăNewsMii de pachete de tigari de contrabanda trecute peste Prut cu undita

Mii de pachete de tigari de contrabanda trecute peste Prut cu undita

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au confiscat 3.000 pachete de tigari trecute peste raul Prut, in Romania, de doi cetateni romani. Contrabandistii foloseau o lanseta pentru a trece tigarile peste rau.

Contrabandistii au fost observati cu ajutorul sistemelor de termoviziune utilizate de politistii de frontiera din Romanesti, in momentul in care trageau coletele voluminoase din apele Prutului, potrivit romaniatv.net

„Imediat, o echipa operativa s-a deplasat la fata locului unde au depistat doi barbati care, la vederea politistilor de frontiera au incercat sa fuga. Cele doua persoane au fost identificate, ei fiind cetatenii romani in varsta de 18 ani, respectiv 25 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Botosani”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

La malul raului Prut au fost decsoperite doua colete invelite in folie de culoare neagra si o lanseta, folosita la preluarea coletelor de pe malul moldovenesc al raului Prut. La inventarierea coletelor, a rezultat cantitatea de 3.000 pachete tigari marca Ritm Clasic, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Foto: moldova.org

author avatar
Alina Costache
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger