AcasăNewsMii de oferte de joburi la angajatori de top

Mii de oferte de joburi la angajatori de top

Sala Palatului din Bucuresti va gazdui in perioada 4-6 aprilie 2014 editia a 16-a targului de cariera – Angajatori de TOP.

Sala Palatului din Bucuresti va gazdui in perioada 4-5 aprilie 2014 editia a 16-a targului de cariera – Angajatori de TOP.

Sala Palatului din Bucuresti va gazdui in perioada 4-6 aprilie 2014 editia a 16-a targului de cariera – Angajatori de TOP.

Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de vizitatori. Printre angajatorii de top participanti la targul de joburi se numara: EY, Microsoft, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, Raiffeisen Bank, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, Deloitte, Nestlé, L’Oréal Romania, PwC Romania, Accenture, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle si multe alte firme de prestigiu.

Oportunitate

Cu o traditie de opt ani, Angajatori de TOP poate fi considerat cel mai relevant proiect de profil din piata. Participarea la un astfel de eveniment poate echivala cu ore intregi petrecute pe internet, in cautare de informatii despre angajatori si ofertele acestora. O discutie cu reprezentantii companiilor va poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera voastra in cadrul companiei si o modalitate prin care puteti cunoaste profesionisti in domeniul vostru de interes. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Domenii de interes

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate si ofera vizitatorilor sansa de a-si gasi un loc de munca in functie de background-ul educational si experienta pe care o detin. In functie de  numarul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:

–         IT (36%),

–         outsourcing (externalizare activitati secundare) (13%),

–         FMCG (alimente, cosmetice, articole de igiena etc) (11%),

–         inginerie (10%),

–         financiar – bancar (6%),

–         Audit si Consultanta (5%),

De asemenea, la targ participa firme din domenii ca: telecom, retail, constructii, educational, farmaceutic, transport si logistica.

Categorii vizate

In urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3.400 de pozitii deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la un an de experienta, 26% pentru tineri cu experienta intre unu si trei ani si 32% pentru candidati cu peste trei ani de experienta. La compania Endava, de exemplu, procesul de recrutare se adreseaza atat candidatilor seniori (Software Developer, Scrum Master, Software Tester, Business Analyst, Project Manager), cat si studentilor si absolventilor.

Programe de internship

In cadrul „Angajatori de TOP”, tinerii vor putea aplica pentru mai mult de 20 de programe de internship @ trainee. Printre companiile care recruteaza pentru astfel de programe putem aminti:  ProCredit Bank (banking),  McDonald’s Romania, Microchip Technology (IT), DB Schenker (logistica-transporturi) P&G  (resurse umane, marketing, vanzari) Grupul Renault Romania (inginerie, productie), Microsoft Romania (IT), Mega Image (comert, finante, IT, resurse umane, logistica) Endava (IT), BRD-Groupe Societe Generale (banking) Unilever (marketing,  finante, vanzari, aprovizionare),  JTI Romania , Coca-Cola HBC Romania (comert, finante, IT, resurse umane) HP (resurse umane), Genpact  (IT, finante, contabilitate), Intel  (dezvoltare software), IBM (IT), Electronic Arts (inginerie), BCR  (banking), Vodafone Romania  (resurse umane, marketing, finante).

author avatar
Arpad Dobre
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger