AcasăNewsMii de oameni protesteaza pe strazile din Atena - IMAGINI LIVE

Mii de oameni protesteaza pe strazile din Atena – IMAGINI LIVE

captura video

Tensiuni in Grecia. Mii de oameni protesteaza pe strazile capitalei Atena. In tot acest timp, sectorul public elen e paralizat de greva.

captura video

Aproximativ 10.000 de oameni au iesit pe strazile capitalei Greciei, pentru a-si striga nemultumirea fata de masurile de austeritate anuntate de Guvern. Multi dintre acestia sunt studenti, nemultumiti de reformarea sistemului superior de educatie informeaza Mediafax.

Protestele au loc in aceeasi zi in care sectorul public e paralizat de greva. Transportul aerian si spitalele sunt afectate de decizia sindicalistilor de a inceta lucrul, miscare ce anticipeaza protestele anuntate si in sectorul privat, pe 19 octombrie.

Guvernul de la Atena a anuntat ca va trimite in somaj 30.000 de angajati si sa reduca salariile cu pana la 40 de procente. Mai mult, in urmatorii patru ani, vor ramane fara slujbe alti 150.000 de oameni.

Dupa ce Grecia a anuntat ca nu va reusi sa isi atinga obientivele de reducere a deficitului bugetar pentru 2011, la inceputul acestei saptamani, oficialii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene au decis amanarea acordarii urmatoarei transe din imprumutul destinat acestui stat.
Imagini LIVE aici.

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger