AcasăNewsMii de constanteni au iesit in strada, pentru a cere eliberarea lui...

Mii de constanteni au iesit in strada, pentru a cere eliberarea lui Radu Mazare

Retinerea de catre procurorii DNA a lui Radu Mazare, primarul Constantei, nu a ramas fara urmari, mii de persoane iesind in strada.

Circa 3.000 de constanteni au iesit in strada, marti seara, intr-o actiune de protest vizavi de modul in care Radu Mazare, primarul Constantei, a fost ridicat de mascati si dus la DNA pentru audieri.

Cei mai multi dintre constantenii care au iesit in strada sunt locuitori ai cartierului social „Henri Coanda”, cel care care l-a bagat, practic, in belele, pe Mazare. Primarul Constantei este banuit de comiterea mai multor fapte de coruptie pe care le-ar fi comis in momentul in care a pus la cale construirea respectivului cartier social.

Protestatarii de la Constanta au numai cuvinte de lauda la adresa lui Radu Mazare sustinand ca acesta i-a ajutat de fiecare data cand le-a fost mai greu.

Conform romaniatv.net, oamenii au iesit in strada cu pancarte, au scandat „Vrem Primarul!” si „DNA, nu uita, Henri Coanda va lupta” si au precizat ca sunt gata sa faca orice pentru a-si recupera primarul. Ba chiar miile de constanteni au anuntat ca sunt gata sa intre in greva foamei, incepand de miercuri, ora 10.00, daca Radu Mazare nu va fi eliberat.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger