AcasăNewsMihalache, atac la seful ANI: "Este o forma de hartuiala politica a...

Mihalache, atac la seful ANI: „Este o forma de hartuiala politica a unui individ idiot, frustrat” – VIDEO

(foto: emaramures.ro)

Dan Mihalache, secretarul general al Guvernului, raspunde dur acuzatiilor de incompatibilitate spunand ca ar fi o “hartuiala politica” de care e responsabil Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, pe care il numeste un “individ idiot, frustrat”.

(foto: emaramures.ro)

Sorin Dan Mihalache a fost gasit incompatibil de ANI, care a constatat faptul ca pe langa functia  ocupata la Guvern a fost si administrator la o societate, ceea ce contravine Legii privind demnitatile publice. „Acuzatia este o prostie care arata inca o data, din pacate, ca ANI functioneaza ca o oficina de propaganda politica, nu ca o institutie a statului de drept, asa cum se prezinta si asa cum o prezinta glorios unii”, a declarat secretarul general al Executivului pentru Romania TV.

Acesta a explicat ca si-a rezolvat problemele de incompatibilitate in termenul de 30 de zile, pe care legea il impune membrilor Guvernului. Mihalache a acuzat inspectorii ANI ca au ignorat faptul ca el a renuntat la calitatea de administrator al firmei DIB Media Consultancy.  „Intre 10 mai si 7 iunie nu sunt 30 de zile, de aceea ma gandesc foarte serios sa-i iau un abac domnului Horia Georgescu”, caruia ii reprosează ca nu a tinut seama de documentele pe care le-a trimis Agentiei.

Liberalul a sustinut ca nu este vorba doar de o eroare a Agentiei, ci de un atac politic deliberat. „Este o forma de hartuiala politica a unui individ idiot, frustrat care crede ca face el ordine in campania electorala”, a mai spus Mihalache.

author avatar
Andra Nesu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger