AcasăNewsMihaita Nesu s-a refugiat la manastire

Mihaita Nesu s-a refugiat la manastire

Mihaita Nesu, fostul fotbalist al Stelei, pare sa fi pierdut lupta cu problemele de sanatate si a luat o decizie capitala.

Nesu (31 de ani) se afla de trei ani intr-un scaun cu rotile, dupa ce a suferit o accidentare groaznica la unul dintre antrenamentele echipei olandeze FC Utrecht. Unul dintre coechipierii sai s-a prabusit accidental peste el si i-a provocat o fractura a coloanei, accidentare ce l-a lasat paralizat.

S-a zbatut trei ani pentru a-si recupera mobilitatea, a suferit mai multe interventii chirurgicale, a fost sustinut de multa lume din Romania, Olanda si nu numai. Insa rezultatele nu au fost cele asteptate.

Parasit de sotie si ramas fara mama, Nesu pare ca si-a pierdut forta de a se lupta cu problemele de sanatate. Conform fanatik.ro, fostul fotbalist s-a retras la manastire si i-a transmis tatal sau, Mircea Nesu, fost arbitru international, ca a ajuns la o concluzie clara: „Nici un tratament, niciun medic nu cred ca ma va mai pune pe picioare. Doar Dumnezeu ma mai poate face bine”.

Cu acest gand in suflet, Nesu s-a refugiat la Oradea si merge zilnic sa se roage la Manastirea Sfintei Cruci, din zona Podgoria. Fostul fotbalist petrece acolo destul de mult timp alaturi de tatal sau care, la 72 de ani, s-a apucat sa picteze cruci si vitralii in speranta unui miracol pentru fiul sau.

author avatar
Cristi Ionita
814 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger