AcasăNewsMihail Vlasov a fost arestat preventiv

Mihail Vlasov a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care Mihail Vlasov a fost arestat nu este definitiva, ea putand fi atacata la instanta suprema

Potrivit DNA, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, ar fi cerut unui om de afaceri un milion de euro pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbitraj, iar marti a primit de la acesta 200.000 de euro din suma ceruta. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale in cazul lui Vlasov, pentru trafic de influenta, si retinerea acestuia. Vlasov a fost denuntat la DNA de un om de afaceri, de la care ar fi cerut un milion de euro, iar marti a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din incinta hotelului Hilton din Bucuresti, asupra presedintelui Camerei de Comert fiind gasita suma de 200.000 de euro. Curtea de Arbitraj Comercial International la care Mihail Vlasov ar fi spus ca intervine pentru solutionarea dosarului denuntatorului este condusa de vicepresedintele BNR Bogdan Olteanu si de fiica sa Vanda Vlasov.

author avatar
National
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger