AcasăNewsMihail Neamtu vrea sa o pensioneze pe Elena Udrea

Mihail Neamtu vrea sa o pensioneze pe Elena Udrea

Novice intr-ale politicii, Mihail Neamtu incearca sa castige capital de imagine, atacand personaje cu notorietate. Dupa premierul Victor Ponta, in vizorul liderasului de partid a intrat si democrat-liberala Elena Udrea, pe care Neamtu vrea sa o elimine din viata politica.

Mihail Neamtu considera ca Elena Udrea nu mai are ce sa caute in politica

Elena Udrea nu este un actor politic credibil al Romaniei, sustine Mihail Neamtu, sugerand chiar ca  pedelista nu ar fi vreo inteligenta.

Elena Udrea nu se lasa intimidata de atacurile tanarului politician

”Noua Republica, spre deosebire de altii, spune lucruri logice. Atunci cand spunem <<schimbare>>, atunci asta vrem: o adevarata schimbare a clasei politice. Politicienii compromisi trebuie sa se retraga. Un pas in spate incepe cu tacerea voluntara. Iar pentru ca doamna Udrea sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui enunt simplu, precizam ca ne referim si la dansa”, a mai precizat Neamtu.

Trimis dupa tigari

Spre surprinderea lui Mihail Neamtu, fostul ministru al Dezvoltarii nu numai ca a inteles enuntul, dar a dat si o replica pe masura, sugerandu-i tanarului adversar sa se mai scoleasca politic. ”Ma tem de aroganta si autosuficienta unora care, fara a fi trecut inca prin vreun razboi politic, se proclama deja a fi prezentul si viitorul, fara sa fi avut vreun merit in trecut. Sunt oameni care nu au demonstrat inca nimic, dar, de la adapostul tineretii si lipsei de experienta politica (sper), spun deja cine merita si cine nu merita sa faca parte din <<dreapta biruitoare>>”, a comentat Elena Udrea, amintind ca la un moment dat nici Traian Basescu nu i-a stiut prenumele. ”Iar pentru ca domnul <<Horia>> Neamtu  sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui text simplu, fac precizarea ca ma refer si la dumnealui (pentru ca eu stiu sa folosesc pronumele personale de politete)”, a conchis Udrea.

Au dat-o in telegondole

In loc sa incheie conflictul, Nematu, viitorul partener de alianta al Elenei Udrea, a vrut sa aiba el ultimul cuvant. ,,Elena Udrea, <<Regina telegondolelor>> este suparata pe Noua Republica. Ni se spune ca liderii acestei formatiuni nu au facut nimic in viata lor si ca nu s-au <<luptat>> asa cum a facut doamna Udrea. (…) Noi ne amintim ca atunci cand a ajuns sefa PDL Bucuresti, acest oras era principalul bastion al Dreptei din Romania. Sub conducerea Elenei Udrea, la recentele alegeri locale, PDL a fost pulverizat in Capitala, pierzand toate cele 6 sectoare plus Primaria Generala”, a mai punctat Mihail Neamtu, despre care mai voci democrat-liberale sustin ca ar fi fost asmutit asupra Elenei Udrea de mai multi lideri PDL.

[poll id=”337″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.060 afisari

13 COMENTARII

  1. Cine este acest Neamtu sa o atace pe Udrea cum vrea el? Cine il “coordoneaza” din umbra? Sa fie Macovei? Monica Macovei, cea care a declarat public ca nu ii plac femeile blonde, frumoase si destepte, facand referire la Udrea? A auzit cineva de acest Neamtu pana la referendum? Eu unul n-am auzit nimic despre acest personaj!

    • monule,esti chiar nesimtit(a).sau poate esti chiar TU insuti lenuto ?????? is in it ?????????

    • „Scopul dreptei este să identifice corect inamicul din exterior, care este USL“. Insa,nu mi se pare normal ca Neamtu sa critice vechea garda PDL,in speta pe EU,in conditiile in care acesta,pana la momentul actual,nu s-a afirmat cu nimic in politica . Ma bucur ca adat un pas inapoi si a inchis acest subiect,deoarece nu are nicio autoritate sa critice actiunile unor politicieni care,intr-adevar,s-au zbatut foarte mult in cariera politica.

  2. Nu inteleg de unde si pana unde Neamtu isi permite sa o atace pe Elena Udrea. Cine este acest personaj? Cine ii dicteaza ce anume sa spuna prin presa? Prin aceste atacuri nu ne arata decat adevarata lui valoare, felul cum gandeste, felul cum incearca sa se ridice in politica prin atacuri la adresa Elenei Udrea ! Nu avem nevoie de astfel de politicieni!

  3. Faptul ca acest “Neamtu” o ataca pe Udrea nu face decat sa arate cat este de copilandru si inca nesters de cas la gura, desi Macovei se ocupa de el, dar fara succes….. Neamtu, n-are sange in instalatie si faptul ca vrea sa se razboiasca cu Udrea, nu arata decat ca, a mai aparut un frustrat pe scena politica….Eu ii recomand sa se limiteze doar la Macovei.

  4. Acest Neamt ma face sa ma gandesc la o emisiune de la Antena 3 … mai exact o emisiune in care Gadea o ataca pe Elena Udrea. Neamtule .. nu faci altceva decat sa iti pierzi din electorat cu aceste mizerii de atacuri. Nu ne arati altceva decat slabiciunile si frustrarile tale.

  5. Cine este acest Neamt? A auzit cineva de Noua Republica?? Unde isi are sediul?? Cine sunt ceilalti membri? Pe cine reprezinta Mihai Neamtu??. Abia, abia a reusit sa adune 3% din increderea electoratului, iar acum vad ca abereaza in stilul slugilor de la Antena 3…

    • Datele le poti afla foarte simplu chiar de pe site-ul partidului Noua Republica. Asta daca te-ai fi obosit sa cauti in loc sa te arunci la inaintare sa-l bagi in aceasi oala cu Antena3. Mai mult, pe acelasi site ai fi vazut si cum sunt vazute si Antenele de Noua Republica. Nu se bucura de mai multa stima decat madam Udrea, din contra.

  6. in fiecare ziaflam din presa sau prin intermediul altor mijloace create de golaneala din decembrie 89 ..despre asa zisi noi lideri din politica romaneasca…de fapt schimbarile din crima organizata politica romaneasca vantura doar pentru „amoarea „unor derbedei care papuseaza de mai bine de 22 de ani numele unor alti ESCROCI care sunt scosi la inaintare pentru a-i inlocui pe cei vechi…sigur constatarile referitoare la „calitatile ” pe care acesti golani si curve mai noi sau mai vechi le tot afiseaza in dispretul romanilor vor inceta doar atunci CAND LEGEA VA FI LEGE ,IAR PENTRU CEA MAI MICA…INTENTIE ACESTIA VOR FI PEDEPSITI PENAL… PANA ATUNCI INSA MAI E CALE LUNGA ,LUNGA CAT PROSTIA SI TEMBELISMUL ROMANILOR…DORMITI OAMENI BUNI..DORMITI ..INCA NU S-A FURAT TOTUL …LASATI HOTII SA VA „EDUCE ” SI CURVELE SA VA SPURCE….DORMITI!

  7. Iar dvs., cei cinci comentatori, pare ca scrieti dupa dictare. Ei bine, eu il apreciez pe dl. Neamtu. Votez de opt ani PDL, am trait emotia celor doua suspendari , dar mai ales masurile de austeritate ale guvernului Boc. N-am comentat, am zis ca trebuie sa ne salvam ca tara. Acum, cand Elena Udrea apare din nou in prim-plan, mi se pare prea mult. E unul din personajele din cauza carora la referendum i-au spus Nu lui Traian Basescu 7.400.000 de alegatori. De ce? S-a purtat ca o starleta, nu ca un politician. Comparati atitudinea ei cu a altor femei din politica internationala (femei la fel de frumoase).

  8. Eu nu inteleg ce are tineretea lui Mihail Neamtu in politica cu afirmatia lui care este purul adevar asa cum il vad milioane de romani. Udrea si nu numai, trebuie sa dispara de pe scena politica daca vrem sa nu mai avem incompetenta si coruptie. Sau va faceti ca ati uitat toate scandalurile in care a fost Udrea? Decat cu experienta ei, mai bine ma risc pe mana unuia nou venit.

  9. Ce bine ii sta lui Neamtu’ cand isi retrage cuvintele.Ma bucur ca Udrea i-a dat peste nas si l-a facut sa inteleaga care-i este locul.Se vede ca tot pupila lui Base-i la putere.

  10. Toata aceasta tevatura a lui Neamtu impotriva Elenei Udrea mi s-a parut deplasata,tinad cont de lipsa de experienta politica a acestui Neamt. Sper ca si-a dat seama de gafa pe care a facut-o, si de acum inainte,daca vrea sa iasa in evidenta,sa-si puna mintea la contributie si sa se implice in proiecte,sa demonstreze ca are potential,nu sa-si ” construiasca” un nume pe seama Elenei Udrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger