AcasăNewsMihail Neamtu: „Iliescu s-a ramolit, Ponta e o marioneta!”

Mihail Neamtu: „Iliescu s-a ramolit, Ponta e o marioneta!”

Fondatorul “Noii republici”, Mihail Neamtu, nu are inca un partid, dar e deprins deja cu obiceiul dambovitean al injurarii cu sarg a adversarilor.

Mihail Neamtu nu a asteptat sa ajunga politician cu acte-n regula si deja injura ca la usa Parlamentului

De cel mai complet portret a beneficiat liberalul Crin Antonescu. Considerat de Nemtu “cel mai prost produs al liberalismului romanesc”, “o nuca goala”, “figura perfecta a repetentului locvace”, “marca pura a iresponsabilitatii”, “om lipsit de consistenta si decenta” si “un galcevitor”.

Victor Ponta

Apreciat  de Neamtu ca fiind doar “o marioneta trista a unei structuri corupte si mafiote”, pesedistul Victor Ponta poate rasufla usurat.

Ion Iliescu

Deloc dispus sa-si masoare cuvintele, Neamtu il face din prima “ramolit” pe Ion Iliescu, caruia ii si recomanda de altfel “un plus de decenta si tacere”.  Dupa ce a subliniat si ca nu se vede alaturi de Dan Diaconescu si de Gigi Becali intr-o eventuala “Miscare Populara”, Mihail Neamtu a terminat cu clasa politica si a trecut la prioritatile adeptilor “Noii Republici”. Unde troneaza la loc de cinste introducerea unei legi a raspunderii magistratilor. Care sa fie „raspunzatori sub raport administrativ, penal si financiar”, a precizat Neamtu, amintind ca Romania plateste, obligata de CEDO, sute de milioane de euro pentru deciziile gresite ale unor judecatori. Pe langa sanctionarea magistratilor, Noua Republica militeaza si pentru disponibilizarea a jumatate de milion de bugetari, considerand ca 800 de angajati la stat ar fi taman numarul potrivit pentru o tara ca Romania. Desi este dornic de noi adepti, Mihail Nemtu ii vrea alaturi de el doar pe romanii care vor “sa faca istorie”. Pe concetatenii dornici sa faca bani, acelasi Neamtu ii trimite “la USL sau in alta parte”, fara a preciza insa cand, acum cand USL este in opozitie, sau doar cand si daca ajunge la putere.

author avatar
Simona Badulescu
1.102 afisari

7 COMENTARII

  1. Interesant. Si mai interesant ca nu zice nimic de „basei”. O platforma politica de „caiet”, frumoasa, cum i-a dictat nenea baselu. Mai incercati va rugam.

  2. Tot asa s-ar putea zice ca acest Neamtu Mihail e cel mai bun produs al neolegionarismului romanesc. Ce sa zic, rade ciob de oala sparta…
    Cainii latra, caravana se pisa pe ei.

  3. Hmmm…. Cred ca pustiulica asta a incurcat personajele… Cred ca Basescu s-a ramolit si acum , l-a aruncat pe „intelectualul” asta sa fie marioneta lui. Apropo , cum stati cu semnaturile? V-a mai bagat in sedinta maestru Sever?

  4. A pornit cu tupeu, doar e produs basescian. Nu a pomenit nimic rau de presedinte, ba chiar il numeste reformist, arunca cu noroi in usl, expune agenda lui Base…mai e nevoie de argumente?

  5. Daca Iliescu ar candida din nou la presedintie ar fi ales ,poate din turul intii. Asa ,,ramolit,, cum e.Neamtu niciodata, asa vinos cum e.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger