AcasăNewsMihail Boldea se intoarce in arestul Politiei Galati

Mihail Boldea se intoarce in arestul Politiei Galati

Mihail Boldea

Deputatul Mihail Boldea a fost externat din spital, unde a fost internat in 21 iunie, in urma unor probleme de sanatate care au aparut in timpul in care se afla in arestul Politiei.

Mihail Boldea

Mihail Boldea, acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat, a fost externat, luni, din Spitalul de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Galati, unde a fost internat in 21 iunie, in urma unor probleme de sanatate care au aparut in timpul in care se afla in arestul Politiei.

„Analizele sale sunt bune. Diagnosticul final este <<stare de deshidratare cu tulburari electrolitice, insuficienta renala acuta si ulcer duodenal>>. In starea in care este, poate suporta regimul de detentie. De asemenea, are anexat la biletul de externare dieta pe care trebuie sa o urmeze”, a declarat dr. Gabriela Popescu, medicul care l-a tratat pe Mihail Boldea, citata de Realitatea TV.

Dupa ce se va intoarce in arestul Politiei, acesta va primi regimul aliementar prescris de medici.

Deputatul Mihail Boldea este urmarit penal dupa ce, potrivit procurorilor, in perioada 2006-2011, in obtinerea unor importante foloase materiale, injuste, prin inducerea in eroare a unor persoane, cu ocazia incheierii unor contracte de vanzare-cumparare ale unor imobile, ascunzand situatia juridica reala a acestora ori existentei unor conventii comerciale in ceea ce priveste bunurile.

Pentru a scapa de pedeapsa acesta a fugit din tara, insa a fost descoperit in Kenia, loc de unde a fost adus in 27 martie.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger