AcasăNewsMihail Balasescu, fost secretar general al PNL, gasit mort! Politistii cred ca...

Mihail Balasescu, fost secretar general al PNL, gasit mort! Politistii cred ca e vorba de CRIMA!

Mihail Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, apropiat al ex-liderului liberal Crin Antonescu, a fost gasit mort, vineri seara, intr-o locuinta din judetul Ilfov.

Din primele cercetari se pare ca Balasescu ar fi fost omorat, organelor de ancheta declarand ca politicianul a avut o moarte violenta. Potrivit unor surse, principalul suspect ar fi fostul sau socru.

Patru neveste si sex pe canapeaua lui Crin!

Balasescu s-a despartit de ultima nevasta, a patra, in 2013, dupa ce Ana Maria s-a plans ca politicianul a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. De altfel, tanara de numai 26 de ani a facut si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL, in speranta ca va reusi sa scape de acesta. Ulterior, cei doi s-au impacat, dar neintelegerile au tot continuat. In ultima vreme, intre Mihail si Ana Maria Balasescu existau certuri tot mai dese. Mai mult, Balasescu a fost cel care a dat-o in judecata, solicitand el divortul. In 2010, Mihail Balasescu  a intrat in atentia opiniei publice dupa ce s-a laudat, intr-o discutie telefonica, faptul ca a facut sex, cu o fosta liberala, pe canapeaua lui Crin Antonescu. Dupa ce presa a relata acest subiect, Balasescu – avocat de profesie – a fost nevoit sa demisioneze si sa renunte la cariera politica. „Episodul canapelei este un episod care probabil ma va urmari toata viata, este un episod trist al vietii mele. Este un lucru care a dus la incheierea carierei mele politice in prima linie, un pret mare pe care l-am platit. Nu a fost un repros (n.r. din partea lui Crin Antonescu), au fost discutii amicale, Crin nu mi-a reprosat in mod determinant acel episod”, declara Mihail Balasescu in septembrie 2013.

author avatar
Mihai Koblenko
750 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger