AcasăNewsMihai Voicu: Nici vorba de Guvern PDL-PNL. USL va forma un guvern...

Mihai Voicu: Nici vorba de Guvern PDL-PNL. USL va forma un guvern condus de Victor Ponta

Mihai Voicu

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat ca este exclusa varianta unui guvern PDL-PNL, el adaugand ca, „dupa alegeri, USL va avea majoritatea si va forma un guvern condus de Victor Ponta”.

Mihai Voicu

„Asta e ca in zicala cu vrabia. Nu, nici vorba”, a precizat MIhai Voicu, pentru Mediafax, intrebat despre faptul ca presedintele a declarat, la PRO TV, ca nu crede in posibilitatea unui guvern PSD-PDL dupa viitoarele alegeri, dar „o varianta care sa apropie doua partide este PDL-PNL”. Voicu a subliniat ca, „dupa alegeri, USL va avea majoritatea si va forma un Guvern condus de Victor Ponta”.

Intrebat in acest context despre faptul ca presedintele a atras atentia, in declaratiile facute, ca USL este alianta, nu partid, cum prevede articolul 103 din Constitutie, Mihai Voicu a spus: „Atunci vom fi majoritatea parlamentara care nu va vota niciun guvern”. Cat despre faptul ca presedintele a spus ca s-a simtit jignit in ultimii ani, Mihai Voicu a raspuns: „A plans? N-a plans! Acesta e singurul comentariu”.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea „Dupa 20 de ani” de la PRO TV, ca nu crede in posibilitatea unui Guvern PSD-PDL dupa viitoarele alegeri, el precizand insa ca „o varianta care sa apropie doua partide este PDL-PNL”.

Intrebat daca se prefigureaza, dupa viitoarele alegeri, un guvern PSD-PDL, presedintele a spus: „Nu cred ca este posibil asa ceva. Cred ca, daca este vreo varianta care sa apropie doua partide, este PDL-PNL. Poate fi o varianta. Dar nu vreau sa prejudec cu nimic”.

Traian Basescu a mai spus ca precedenta coalitie facuta de PDL cu PSD a fost „abandonata pe nimic” de social-democrati. „Cu PSD-ul s-a incercat marea coalitie, au abandanat-o pe nimic, pentru interese electorale”, a spus presedintele.

author avatar
eNational
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger