AcasăNewsDEMISIE. Mihai Tudose paraseste fotoliul de premier: Plec cu fruntea sus/ Nu...

DEMISIE. Mihai Tudose paraseste fotoliul de premier: Plec cu fruntea sus/ Nu voi asigura interimatul!

Mihai Tudose se pregateste sa isi stranga lucrurile de la Palatul Victoria. Informatia ca demisioneaza a fost confirmata chiar de catre seful Guvernului, la finele Comitetului Executiv National (CExN) maraton de luni – in care actualul premier a ramas fara sprijinul politic al partidului care il propusese, practic, pentru aceasta functie.

Dupa o sedinta ce a durat in jur de cinci ore, in care liderii social-democrati au analizat si discutat aspectele care au generat tensiuni in interiorul PSD-ului – motiv pentru care s-a si convocat de urgenta Comitetul Executiv National – s-a aflat ca Mihai Tudose va pleca din fruntea Executivului, ramanand fara sustinerea partidului.

„Partidul a hotarat ca e nevoie de un alt Guvern, cu o alta abordare (…) eu nu am dorit sa rup partidul, poate am si eu vina mea (…) imi asum. Imi reprosez ca n-am facut m multi kilometri de autostrada, mai multe spitale (…) plec cu fruntea sus, n-am inchis anul prost, nu regret nimic (…) merg la Palatul Victoria sa-mi iau si eu lucrurile de acolo, atata tot. Nu voi asigura interimatul”, a subliniat Tudose, la iesirea de la sedinta PSD.

Intrebat daca a vorbit deja cu seful statului, raspunsul premierului demisionar a fost urmatorul: „acuma voi vorbi sau maine dimineata”.

foto: Facebook

281 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce e aia ” CExN-ului „, mã, frati-miu?! Comitetului Executiv National? Poate ne înselãm dar, dacã nu, atunci, oricît de pretios ai fi, spui, cel mult, CEx-ului national. Chiar nu învãtati nimic de la gazetarii (numa’ unu, doi…hai, trei) colegi de redactie, (cu mult) mai talentati? Dar…degeaba mai mîncati banane, dacã n-ati fãcut-o la timp. Sînteti asa-zisii absolventi care scriu ” salariile nu au crescut o datã cu cresterea exporturilor ”, în loc de ” salariile nu au crescut odatã cu exporturile ”. Oricum, asta e din Japonia…

  2. Ai rectificat. Înseamnă că știi să-ți însușești critica. Felicitări și succes! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger