AcasăNewsMihai Stoica, primul inculpat din Dosarul Transferurilor care muta decisiv in duelul...

Mihai Stoica, primul inculpat din Dosarul Transferurilor care muta decisiv in duelul cu magistratii

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, fiind acuzat de inselaciune.

Ridicat de oamenii legii si dus la Penitenciarul Rahova, cu catuse la maini, Mihai Stoica a ajuns sa imparta celula, in perioada de carantina, cu Gica Popescu si George Copos.

Doar trei nopti a rezistat managerul Stelei. Mihai Stoica a fost incarcerat marti seara, iar vineri a depus, deja cererea de eliberare.

Conform spynews.ro, Mihai Stoica vrea sa profite de faptul ca inselaciunea nu mai apare ca infractiune in noul Cod Penal si solicita ca in cazul lui sa se aplice principiul conform caruia inculpatul este judecat in baza legii favorabile.

Primul termen in care se va judeca solicitarea facuta de managerul Stelei a fost stabilit pentru 17 martie.

author avatar
Cristi Ionita
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger