AcasăNewsMihai Stoica este barosan la Rahova. Il protejeaza un interlop celebru!

Mihai Stoica este barosan la Rahova. Il protejeaza un interlop celebru!

Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a avut o perioada dificila in Penitenciarul Rahova.

Desi s-a aflat timp de trei saptamani in carantina, Mihai Stoica, managerul general al Steie, nu a putut evita conflictele, fiind palmuit de doi sustinatori ai echipei rivale, Dinamo Bucuresti.

Incidentul l-a pus in garda pe MM, iar acesta a apelat la cunoscuti pentru a-si face rost de un bodyguard celebru care sa-i asigure linistea.

Iar cu ajutorul lui Gheorghe Mustata, liderul galeriei de la Steaua, Mihai Stoica a ajuns, conform spynews.ro, la interlopul Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu. Acesta a fost condamnat la noua ani de inchisoare, in 2011, pentru santaj si infractiuni informatice, si si-a dat acordul imediat pentru a-l proteja pe MM Stoica, mai ales ca este cunoscut drept un sustinator al Stelei.

Sursa amintita precizeaza ca Ghenosu a devenit celebru in Penitenciarul Rahova pentru ca i-ar domina inclusiv pe gardieni si ca face sute de mii de euro dirijandu-si afacerile din celula.

author avatar
Cristi Ionita
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger