AcasăNewsMihai Stoica, dupa ce a fost condamnat in Dosarul Transferurilor: "Multumesc, Romania!"

Mihai Stoica, dupa ce a fost condamnat in Dosarul Transferurilor: „Multumesc, Romania!”

Mihai Stoica, managerul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor, pentru inselaciune.

Asta desi, initial, in cazul sau se vorbise despre o prescriere a faptelor.
Dupa ce s-a aflat verdictul din Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a postat un mesaj tulburator pe pagina sa de Facebook: „Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. Multumesc, Romania”.

Mihai Stoica a fost asaltat de fanii Stelei cu mii de mesaje de incurajare si, desi se afla intr-un moment extrem de delicat, a anuntat ca in primul rand isi doreste ca trupa lui Laurentiu Reghecampf sa reuseasca eventul in actualul sezon.

Interesant este ca la postarea lui MM Stoica apare ca acesta ar fi publicat mesajul de undeva din Turcia, aparand suspiciunea ca, pus in garda de un eventual verdict nefavorabila, managerul Stelei a vrut sa fuga din tara.

Deocamdata nu este clara locatia in care se afla managerul Stelei, insa cert este ca Romania si Turcia au tratat de extradare.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger