AcasăNewsMihai Şora a murit la 106 ani. Soţia Luiza Palanciuc, mai tânără...

Mihai Şora a murit la 106 ani. Soţia Luiza Palanciuc, mai tânără cu 56 ani: „E frig fără tine, iubitule”

Mihai Şora a murit la 106 ani. Soţia Luiza Palanciuc, mai tânără cu 56 ani: "E frig fără tine, iubitule"

Mihai Șora a murit sâmbătă seară la vârsta de 106 ani. Soţia acestuia, Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tânără decât regretatul filosof, a făcut anunţul.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în 2014.

Mesaj emoţionant transmis de femeia îndurerată

În ciuda vârstei, 106 ani, Mihai Șora era foarte activ pe rețelele de socializare și întotdeauna avea numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale. Deseori el o menționa în postările sale.

Luiza Palanciuc împărtășea aceleași pasiuni ca și soțul său și i-a fost aproape în ultimii săi ani de viață.

Iubitule, ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumusețea însăși, credința, nădejdea și dragostea, cum spune cuvântul apostolic. Și niciodată nu-ți voi fi îndeajuns de recunoscătoare pentru tot ce mi-ai dăruit timp de aproape două decenii.

Tu m-ai scos de pe șinele destinului meu și m-ai legat ireversibil și armonios de al tău, cu o grație de care numai tu erai capabil și pe care nu mulți pământeni o pot cuprinde cu mintea sau cu inima.

Încă nu știu cum va arăta ziua de mâine, nici toate cele care vor urma. E dincolo de puterea mea de acceptare.

Unii oameni ar trebui să trăiască veșnic – nu numai în Rai, unde, negreșit, tu vei sta, ci și pe punctul acesta albastru, boțul de apă și humă care plutește în spațiu și pe care opt miliarde de alte făpturi omenești – dar niciuna ca tine – conviețuiesc, se ceartă sau se iubesc, se războiesc ori își sunt – unele, altora – sprijin.

E frig fără tine, iubitule”, a postat Luiza Palanciuc.

Luiza Palanciuc-Șora este poetă, eseistă, dar și traducătoare și a apărut în viața filosofului în urmă cu opt ani de zile. Amintim că Mihai Șora a fost căsătorit cu regretata scriitoare, Mariana Șora, alături de care are și trei copii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.053 afisari

52 COMENTARII

  1. ” Luiza Palanciuc, mai tânără cu 56 ani: „E frig fără tine, iubitule””
    Absolut penibil.

    • Îmi amintesc de marioneta asta bătrână cum a ieșit la ordonata 13 trimis de alta relicva umblatoare soros

      • În discuția despre secolul 20, puterea evreiască este ușor trecută cu vederea deoarece a fost dispersată în multe națiuni. Deci, puterea evreiască din SUA este numită „americană”. Puterea evreiască din Marea Britanie se numește „britanica”. Puterea evreiască din Germania este numită „germană”, puterea evreiască din Franța este „franceză”, iar puterea evreiască din Rusia este „sovietică”. Dar, de cele mai multe ori, evreimea mondială din toate aceste țări a împins o agendă care a favorizat puterea globală evreiască în detrimentul intereselor naționale.Evreii americani promovează politici care servesc Sionul și Imperiul Iudeii mai ales în detrimentul americanilor goy. Cu toate acestea, această politică evreiască se numește „politica SUA” si nu evreiască. În cel mai bun caz, unii o vor numi „neoconă”, dar asta nu este de ajuns. Evreii, temându-se că americanii s-ar putea trezi la această realitate, folosesc mass-media și politicienii lor lachei pentru a împinge ideea pavloviană că interesele SUA = interesele israeliene = gloria evreiască și, dacă spui contrariul, nu ești doar „antisemit” dar „anti-american”, pentru că SUA se referă la „poporul ales”. Dacă nu se discută despre puterea evreiască ca fiind unul dintre marii factori care mișcă și zguduie istoria în epoca modernă, nu va exista o înțelegere reală și nicio speranță pentru viitorul umanității. În secolul 21, aproape toate marile războaie au fost instigate de evrei: 11 septembrie (unde Mossad i-a determinat pe islamişti să atace SUA), Afganistan, Irak, Libia, Siria şi acum Ucraina. Dar nu se vorbește despre evrei. ASTA este foarte periculos. Când nici măcar rușii nu îndrăznesc să discute despre evrei și, în schimb, strigă despre „nazi” și „anglos”, este o lume de. Niciodată în istorie o putere nu a fost atât de masivă, dar atât de ascunsă.

  2. A plecat în iad încă un bolșevic împuțit. Nicio pierdere, din contră, un mare câștig. Societatea s-a curătaț de încă un microb #rezistent care parazita societatea pe bani mulți primiți de la ONG-urile soroșiste.

  3. Regretat de catre cine,dle jurnalist?Poate de mata si Soros.Luiza nici atat cred ca deja are in pat alt „filozof”.

    • Luiza este deja in pat cu Andrei Ștefan altfel nu se explica articolul acesta plin de atatea sensibilitati si fragilitati emotionale. Cu antrenamentul de supt de la Sora, Andrei o va duce bine…

  4. Sa ma c.a.c pe sora mort!!! Un securist turnator cu vila la Paris de milioane de euro din furaciuni asupra statului roman!!

  5. S-a mai dus un turnător comunist transformat în trădător sorosist.
    Să-i ia cu el și pe ceilalți oengiști plătiți de Soros!

  6. A crapat un diavol. Fost bolsevic, spalat si devenit liberal neo-marxist pedeleprist, userist si tefelist. Ar fi bine ca sa donati materialele necesare pentru a fi impaiat si expus si in viitor la manifestatiile tefeliste, obligatoriu calare pe trotineta si cu lanterna aprinsa la celular. Sper ca diavolul sef sa-l inece in flegmele pe care le-a vomitat in toata viata lui de tradator al Romaniei. Ii doresc o viata vesnica la rotisorul din infern asa cum merita asemenea specimene abjecte fara opera, ce traiesc toata viata in minciuna. Sper sa urmeze si Soros, poate se mai aeriseste planeta de asemenea gunoaie imputite.

  7. HASTAGISTILOR PLANCETI CU LACRIMI DUPA MENTORUL VOSTRU BOLSEVIC CARE VA DADEA LECTII LA GIRAFA SI PROTESTATI SUSTINUTI FINANCIAR DE SOROS IPOTRIVA POPORULUI ROMAN.ACUM MERGETI SI PUPATI-L IN CUR RECE PE ACEST TRADATOR BOLSEVIC.

  8. HASTAGISTILOR PLANGETI CU LACRIMI DUPA MENTORUL VOSTRU BOLSEVIC CARE VA DADEA LECTII LA GIRAFA SI PROTESTATI SUSTINUTI FINANCIAR DE SOROS IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.ACUM MERGETI SI PUPATI-L IN CUR RECE PE ACEST TRADATOR BOLSEVIC.

  9. A crapat inca un bolsevic cominternist, nu-i nimic, il asteapta Stalin si Ana Pauker in iad sa le faca niste „traduceri” iar noi asteptam cu nerabdare sa crape si bolsevicul Iliescu.

  10. Pentru „maestrul” boanchis: Baboule psihopat, du-te ba la Balaceanca! Tu nici sa-i speli pantofii domnului Sora nu meriti…

  11. „E frig fara tine iubitule…”
    Mi-e dor de mor de limbile bagate pana la cotor in chizda mea cea suculenta, mama ce talent aveai sa-mi lingi lindiqul…..

  12. A mai crapat un bolsevic cominternist, foarte bine, cit mai curind o sa il urmeze si bolsevicul Iliescu.

  13. Pai sigur ca ii e frig fiindca factura la incalzire o va plati din banii ei, nu ai partenerului. L-au tinut impaiat cat a fost nevoie sa stranga si Luiza ceva cheag din pensioara lui amarata de ilegalist. Asa isi rasplateste sistemul slujitorii de nădejde.😁

  14. Bai sora, vezi ca iti trimite si mumia aia de soros niste salutari si tie, acolo in Iad, si cu mana, dar mai ales cu degetul mijlociu, bai kominternistule ordinar !! Numai bastoane sa iti iei peste spinare pe acolo, de la drakusorii aia dragalasi, ca meriti, toata viata ta ai fostn numai un parazit ordinar, i-ai supt cizma la cizmar tot timpul, bai trantore bosorog !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger