AcasăNewsMihai Razvan Ungureanu, la sediul PNL: Au loc discutii de asociere a...

Mihai Razvan Ungureanu, la sediul PNL: Au loc discutii de asociere a dreptei

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, se afla la sediul PNL, unde discuta cu presedintele interimar al liberalilor, Crin Antonescu, variante de asociere a dreptei in urma scorului inregistrat la alegerile europarlamentare.

Discutiile dintre Ungureanu si Antonescu vizeaza variantele de asociere ale FC cu PNL, pornind de la scorul obtinut de partidul lui Ungureanu la alegerile europarlamentare, 2,6%, au relatat surse din PNL, citate de realitatea.net. Ungureanu a ajuns la sediul PNL in jurul pranzului.

„Va confirm presupunerea existentei discutiilor la nivelul partidelor de dreapta. Suntem intr-o faza incipienta. Apelul meu catre colegii mei din partidele de opozitie este de a nu pronunta nume, de a nu mai livra atacuri, de a fi decenti respectand votul de duminica. Ceea ce ne trebuie in acest moment este un proiect pentru Romania. Nu facem propuneri, nu ne autopropunem, nu spunem nume de persoane, interesul nostru este in primul rand interesul national”, a declarat Ungureanu, citat de b1.ro.

Anterior, presedintele Fortei Civice arata ca rezultatele alegerilor europarlamentare reprezinta „un dezastru politic” la care au contribuit toti politicienii de dreapta si facea apel la acestia sa lase deoparte orgoliile si sa unifice dreapta.

„Romania are nevoie de o formatiune politica de dreapta puternica, nesubminata de interesele unuia sau altuia. Mai important decat persoana celui care va candida in toamna este programul pe care dreapta il va prezenta poporului roman. Suntem datori sa punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru esecul de la prezidentiale si pentru capitularea dreptei in urmatorii zece ani”, declara Ungureanu.

Totusi, Elena Udrea sustine ca partidele de centru-dreapta nu se vor uni, pentru ca „sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele”.

Foto: arq.ro

author avatar
Alina Costache
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger