AcasăNewsMihai Razvan Ungureanu cere demisia lui Victor Ponta

Mihai Razvan Ungureanu cere demisia lui Victor Ponta

Fostul premier Razvan Ungureanu a declarat ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze in cazul in care acuzatiile de plagiat se dovedesc a fi adevarate.

Razvan Ungureanu, fost premier al Romaniei, a declarat, sambata, ca Vitor Ponta ar trebui sa isi dea demisia daca acuzele de plagiat se vor dovedi a fi adevarate. Acesta a precizat ca acuzatiile de plagiat intra in sfera comisiilor de specialitate care vor analiza teza de doctorat a actualului premier.

„Daca in Germania un ministru al Apararii a demisionat cand plagiatul a fost evidentiat, daca in Ungaria presedintele a demisionat cand plagiatul a fost evidentiat, dumneavostra ce credeti?”,  a declarat acesta, citat de Realitatea TV.

Acuzele de plagiat asupra tezei de doctorat a premierului Victor Ponta au survenit la inceputul saptamanii cand revista „Nature” a publicat un articol pe aceasta tema. Ulterior Victor Ponta a declarat ca, in cvazul in care se va dovedi ca a plagiat, va renunta la titlul de doctor, insa nu si demisia din functia de premier.

author avatar
Ionut Zgimbau
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger