AcasăNewsMihai Razvan Ungureanu: Basescu nu este un model

Mihai Razvan Ungureanu: Basescu nu este un model

Mihai Razvan Ungureanu considera ca desi Traian Basescu e reprezentativ pentru actuala generatie de politicieni, nu este un model, in timp ce despre Ponta spune ca „se amageste cu iluzia ca e prim-ministru”.

Candidatul ARD in Colegiul senatorial 1 Arad a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca Basescu este „reprezentativ pentru generatia din care face si este un foarte bun presedinte”. „Nu este insa un model, oamenii politici nu trebuie sa fie neaparat modele. Dar ceea ce trebuie sa ramana valabil in cazul oricarei succesiuni la functia suprema in stat este pastrarea democratiei, salvgardarea statului de drept, pastrarea si apararea institutiilor democratice, apararea institutiei statului de drept”, a continuat Ungureanu.

Cat despre actualul sef al Executivului, Mihai Razvan Ungureanu sustine ca una spune in presa intenationala, si alta face in tara. „Victor Ponta predica in presa europeana intelepciunea si buna intelegere, lucru complet contrazis de ceea ce face in tara. Inclin sa cred ca tot acest joc este o drama ieftina”, a sustinut Ungureanu, adaugand: „Il las pe domnul Ponta sa se amageasca cu iluzia ca este prim-ministru. Cine conduce (Guvernul-n.r.) de fapt? Oamenii din spatele lui – Dragnea, Antonescu, sunt multi”.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger