AcasăNewsMihai Necolaiciuc, fostul sef de la CFR, vrea sa fie eliberat conditionat

Mihai Necolaiciuc, fostul sef de la CFR, vrea sa fie eliberat conditionat

Mihai Necolaiciuc, fostul director general al CFR, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare, cu executare, fiind acuzat ca a fraudat statul cu 2,7 milioane de euro.

La numai 11 zile de la condamnare, Mihai Necolaiciuc a depus, deja, o cerere la Judecatoria Sectorului 5 pentru a fi eliberat din Penitenciar.

Conform Realitatea TV, Necolaiciuc se bazeaza pe ideea ca nu este posibil ca magistratii de la Curtea de Apel sa-l declare vinovat, dupa numai trei infatisari, in conditiile in care „magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 m-au judecat timp de doi ani si jumatate si m-au gasit nevinovat”.

Necolaiciuc se considera, in continuare, nevinovat si vrea sa fie eliberat conditionat pentru a putea sa-si construiasca apararea in celelalte trei dosare in care este vizat.

Avocatii lui Necolaiciuc sustin ca exista toate premisele pentru ca fostul sef de la CFR sa fie eliberat conditionat. „Liberarea lui conditionata nu creeaza o perturbare a linistii publice. Mihai Necolaiciuc a efectuat, deja, mai mult de jumatate din pedeapsa, in arest preventiv, si nu a avut nicio abatere in caracterizarea lui de la arest, prezentand un comportament pozitiv”, a fost mesajul transmis de aparatorii lui Necolaiciuc.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger