AcasăNewsMihai Necolaiciuc, eliberat din arest, dupa revocarea mandatelor!

Mihai Necolaiciuc, eliberat din arest, dupa revocarea mandatelor!

Mihai Necolaiciuc, extradat in 20 aprilie 2011 din SUA, pentru a fi judecat pentru prejudicierea companiei cu 70 de milioane de euro, paraseste joi inchisoarea, dupa revocarea tuturor celor patru mandate de arestare.

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, recursul lui Necolaiciuc, care reclamase decizia Judecatoriei scetorului 1 prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare. Decizia tribunalului este definitiva. Intrucat si celelalte trei mandate de arestare au fost revocate in timp, fostul director general al CN CFR, Mihai Necolaiciuc, va fi judecat, in continuare, in stare de libertate, pentru prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.

Instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti urmeaza sa comunice locului de detienere hotararea tribunalului, apoi Necolaiciuc va fi eliberat din penitenciar. Intr-unul din cele patru dosare, in 16 februarie 2009, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata pe Mihai Necolaiciuc pentru doua infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Alaturi de el sunt judecati Mihail Gabriel Misir, fost director comercial al CN CFR, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, Viorica Olaeru, fost director al Directiei Economice, Dragos Vasile Vladut, fost sef al Serviciului Aprovizionare, Ilie Vladut, fost functionar la Serviciul Aprovizionare, Alexandru Nicolae, fost director al Bazei de Aprovizionare Basarab si coordonator achizitii la Serviciul Aprovizionare, toti acuzati de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

author avatar
Ciprian Purice
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger