AcasăNewsMihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare

Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, vineri, eliberarea conditionata a lui Mihai Necolaiciu, fost director CFR.

Necolaiciuc a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare in octombrie anul trecut. Fostul director CFR a fost gasit vinovat de deturnare de fonduri.

Din pedeapsa respectiva i s-a scazut perioada petrecuta de Necolaiciuc in arest preventiv intre 17 iunie 2009 si 18 octombrie 2011. Astfel, dupa doar aproximativ noua luni de cand s-a anuntat sentinta definitiva, Necolaiciuc a obtinut eliberarea conditionata.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins, la inceputul lunii iunie, solicitarea de a fi eliberat conditionat, dar Necolaiciuc au contestat decizia respectiva, iar magistratii de la Tribunalul Bucuresti i-au admis contestatia. Necolaiciuc era asteptat sa fie eliberat in cursul serii de vineri de la Tribunalul Rahova.

Alaturi de Necolaiciuc in dosarul respectiv a fost implicata si Viorica Olaeru, fost director al Directie Economice in cadrul CFR. Viorica Olaeru a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare.

Necolaiciuc si Olaeru au fost gasiti vinovati de prejudicierea CFR-ului cu circa 8,5 milioane de lei.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger