AcasăNewsMihai Gadea, URMARIT PENAL in dosarul de SANTAJ al lui Sorin Alexandrescu

Mihai Gadea, URMARIT PENAL in dosarul de SANTAJ al lui Sorin Alexandrescu

Citat, joi, in fata anchetatorilor DNA, in dosarul directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, directorului postului Antena 3, Mihai Gadea, i-a fost adus la cunostinta, de catre magistrati, faptul ca este urmarit penal de procurorii DNA, sub acuzatia de santaj, informeaza surse judiciare.

Mugur Ciuvica si Mihai Gadea au fost citati, joi, in fata anchetatorilor DNA. Mihai Gadea este invinuit de complicitate la santaj in dosarul in care seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei. In acelasi dosar este urmarita penal si Camelia Voiculescu, presedintele Intact Media Group.

Mugur Ciuvica a parasit sediul DNA dupa aproximativ o ora. „Nu i-am intrebat daca m-au pus sub invinuire. Prima prostie pe care m-au intrebat a fost cum am intrat in posesia documentului. Le-am spus ca e o actiune de politie politica a DNA impotriva trustului Intact si ca nu-mi amintesc cum am intrat in posesie si ca nu le-as spune nici daca mi-as aminti pentru ca responsabilittea mea este sa-mi protejez sursele. M-au intrebat daca a venit cumva de la cineva din Antene”, a spus Ciuvica, citat de rtv.net.

Ciuvica a completat: „Sunt emotionat fata in fata cu basismul iar aici toate birourile sunt tixite de basism. Teama nu cred ca-mi e. Daca asa vreti sa interpretati… Pe mine frica ma inraieste, nu ma face gaina. Nu ma asteptam sa ma cheme la DNA pentru ce spun la televizor. Dar vad ca asta era planul. Am venit aici de curiozitate. Basismul e urat in general si cea mai basista institutie din tara in afara de Cotroceni e aici”.

Mihai Gadea a ajuns la DNA cu putin inainte de ora 10.00 si a declarat ca a fost citat in calitate de martor. „Am fost chemat ca martor, vin si va povestesc”, a spus Mihai Gadea, la sosirea la sediul DNA, inainte de a-i fi adus la cunostinta ca este urmarit penal in acelasi dosar.

La sediul DNA a sosit si Mircea Badea, coleg de trust cu Mihai Gadea si bun prieten cu acesta, pentru a-l sustine.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger