AcasăNewsMihai Gadea, mesaj emotionant pentru rezidenta decedata: "Mi-am pus langa inima fotografia...

Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru rezidenta decedata: „Mi-am pus langa inima fotografia Aurei Ion”

Moartea pilotului Adrian Iovan si a medicului rezident Aura Ion continua sa starneasca furia romanilor, cei mai multi fiind de parere ca vietile celor doi puteau fi salvate daca „institutiile statului roman nu si-ar fi batut joc de aceasta operatiune de salvare”, dupa cum subliniaza si Mihai Gadea.

Prezentatorul TV a marturisit ca, pentru el, Aura Ion este o adevarata eroina care nu si-a dorit decat sa salveze vieti si sa urmeze exemplul lui Raed Arafat. Insa din cauza incompetentei, visul tinerei rezidente a fost curmat prea devreme… la fel si viata ei.

„Mi-am pus langa inima fotografia Aurei Ion, cea care a devenit de aseara (luni, n.r.) eroina mea. Visa sa-si ajute semenii, sa salveze vieti, sa fie un fel de Raed Arafat. Ea n-a murit in accidentul de avion, ci pentru ca institutiile statului roman si-au batut joc de aceasta operatiune de salvare. Cati dintre voi cred ca responsabilii pentru moartea Aurei vor plati?”, a scris Gadea pe Facebook.

Mesajul omului de televiziune a starnit reactii dure din partea prietenilor virtuali, postarea primind aproape 10 000 de like-uri, si peste 1 000 de comentarii, multi dintre cei care i-au raspuns lui Gadea fiind convinsi ca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru tragedia din Apuseni.

Medic rezident in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, Aurelia Ion a facut parte din echipa medicala care se afla in avionul condus de Adrian Iovan, si care s-a prabusit, luni, intr-o zona greu accesibila din Muntii Apuseni.

Victimele accidentului aviatic au fost gasite dupa circa sase ore, iar pentru tanara de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic, ea decedand. S-a spus ca Aurelia Ion nu trebuia sa faca parte din respectiva echipa medicala, dar dorinta de a invata si a capata experienta au ambitionat-o sa participe la operatia de prelevare a organelor ce trebuia sa aiba loc la Cluj.

Cititi si:

author avatar
Alina Costache
755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger