AcasăNewsMihai Fifor: Fără emoții în fața moțiunii. Nu avem probleme în PSD

Mihai Fifor: Fără emoții în fața moțiunii. Nu avem probleme în PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat, luni, că nu are emoţii pentru votul în privinţa moţiunii de cenzură. El a adăugat că parlamentarii din PSD vor asigura marţi cvorumul de şedinţă, însă nu vor vota moţiunea de cenzură.

Mihai Fifor Sursa foto Twitter

“Vă asigur că nu există probleme. Nu avem emoţii pentru ziua de mâine. (…) Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceştia sunt pe poziţii. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de şedinţă, dar noi nu vom vota pentru această moţiune de cenzură”, a declarat Mihai Fifor, la un post de televiziune.

El a declarat că nu există situaţii ca unii colegi să nu mai dorească să susţină partidul.

„Am avut la începutul săptămânii reuniunea grupurilor parlamentare, a participat şi Viorica Dăncilă. Colegii mei senatori şi deputaţi au dat un vot prin care şi-au arătat susţinerea pentru Guvern şi au votat pentru rămânerea la guvernare. (…) Am auzit că ar exista 15 colegi senatori care ar trece la PRO România înainte de moţiune. Vă asigur că nu există astfel de probleme”, a susținut Fifor.

Întrebat dacă este posibil ca premierul Viorica Dăncilă să renunţe la guvernare în cazul în care nu va primi votul pentru a deveni preşedinte al PSD, Fifor a afirmat: „Noi suntem concentraţi pe ziua de mâine. E o zi importantă, dorim să dăm un semnal tuturor votanţilor noştri şi românilor. Ziua de mâine e despre promisiuni pe care cei din Alianţa Austerităţii le-au făcut. Votul românilor aşa a fost luat.. pe promisiuni”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
100 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger