AcasăMihai Chitu, primul interviu dupa ce a castigat “Vocea Romaniei”! Ce va...

Mihai Chitu, primul interviu dupa ce a castigat “Vocea Romaniei”! Ce va face cu banii castigati!

Pana sa vina la “Vocea Romaniei”, tanarul in varsta de 33 de ani lucra ca agent de vanzari, insa acum, dupa ce a castigat finala showului si, implicit, marele premiu de 100 000, Mihai Chitu are de gand sa renunte la job si sa se dedice in totalitate muzicii.

Mihai Chitu a marturisit ca nu a putut sa doarma aseara, de atata bucurie, si ca inca i se pare ca traieste un vis frumos. Intrebat daca are de gand sa renunte la job, finalistul de la “Vocea Romaniei” a raspuns: “Renunt cu siguranta si sper ca parcursul meu in muzica sa fie unul frumos, care sa ii bucure pe cei care m-au sustinut si au avut atata incredere in mine. (…) Cu sotia sunt impreuna de unsprezece ani si ne-am casatorit in 2007, locuim in acelasi cartier, unde ne-am si cunoscut. Sotia mea lucreaza ca profesoara de educatie fizica si sport, suntem niste oameni normali, cu venituri care ne permit sa traim decent”.

Elevul lui Horia Brenciu a mai precizat ca are de gand sa-si duca familia in concediu, pentru a se relaxa dupa aceasta perioada agitata, insa pentru Revelion nu au facut, deocamdata, niciun plan. “Dat fiind programul meu foarte incarcat din ultima vreme, nu mi-am facut niciun plan de ziua mea, care cade pe 31 decembrie, si, iata, nici de Revelion. (…) Cei 100 000 euro ii voi investi in familia mea si in muzica, acestea sunt cele doua prioritati din viata mea”, a mai spus Mihai Chitu, pentru ziarul libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache