AcasăMihai Chitu, petrecere pe cinste! Cum a sarbatorit castigatorul de la “Vocea...

Mihai Chitu, petrecere pe cinste! Cum a sarbatorit castigatorul de la “Vocea Romaniei”

Numele castigatorul celui de-al treilea sezon al “Vocii Romaniei”, Mihai Chitu, a fost o surpriza pentru majoritatea telespectatorilor, mai ales ca finalistul a mai participat si la celelalte doua sezoane ale showului fara a reusi sa treaca mai departe de etapa auditiilor pe nevazute.

Mihai Chitu a reusit, joi seara, in a doua zi de Craciun, sa sensibilizeze publicul si sa devina cel de-al treilea castigator al trofeului “Vocea Romaniei”. Piesele alese de antrenorul sau, Horia Brenciu, dar si vocea sa, au fost pe placul telespectactatorilor care l-au votat si l-au ajutat sa castige marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

Dupa terminarea competitiei, cantaretul a plecat cu toata familia, prietenii si antrenoarea sa, Dana Dorian, intr-un club din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Se pare ca Mihai Chitu ar fi rezervat un sector al localului cu o zi inainte, considerand ca merita sa sarbatoreasca, indiferent de rezultat, macar si numai pentru ca a ajuns pana in finala, spun surse din anturajul lui.

“Ne-a pus pe noi sa sunam la club, pentru ca el nu avea timp si repeta intruna! Ne-am conformat si se pare ca a fost cu noroc, pentru ca Mihai a castigat! La scurt timp dupa incheierea show-ului a venit cu toata gasca de la ‘Vocea Romaniei’ si a petrecut pana in zorii zilei!”, a povestit un apropiat al castigatorului, citat de wowbiz.ro.

author avatar
Alina Costache