AcasăNewsMihai Bucurenciu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare in dosarul "Portbagajul",...

Mihai Bucurenciu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare in dosarul „Portbagajul”, a fost prins in Bucuresti

(foto: ziaresireviste)

Bucurenciu, condamnat definitv la zece ani de inchisoare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) , in dosarul „Portbagajul”, a fost retinut marti, in Bucuresti, de politistii Serviciului Urmariri, potrivit Politiei Capitalei.

(foto: ziaresireviste)

Barbatul, in varsta de 56 de ani, avea mandat de executare a pedepsei de zece ani de inchisoare, emis de Tribunalul Bucuresti, pentru privarea de libertate in mod ilegal. Mihai Bucurenciu a fost retinut, marti, si incarcerat in arestul Politiei Capitalei, urmand sa fie predat Adminstratiei Nationale a Penitenciarelor in vederea executarii pedepsei.

In 2003 instanta suprema a decis condamnarea la cate zece ani de detentie a lui Mihai Bucurenciu,  Amet Metin si Ilie Alexandru (zis Sandu Geamanu). Ei au fost acuzati ca au sechestrat si torturat trei barbati care in anul 2000 ar fi furat 420 de mii de dolari din masina lui Bucurenciu. In decembrie 2011, insa, Curtea de Apel Bucuresti l-a scapat de inchisoare pe omul de afaceri. Decizia Curtii a fost contestata la ICCJ, care in 28 noiembrie 2012 l-a condamnat pe Bucurenciu la zece ani de inchisoare cu executare, decizia fiind definitiva.

author avatar
Alina Costache
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger