AcasăMihai Bendeac: "Imi plac femeile imorale"

Mihai Bendeac: „Imi plac femeile imorale”

Mihai Bendeac continua lupta cu religia, prin intermediul retelelor de socializare.Actorul a postat un mesaj care a starnit multe controverse pe pagina sa de Facebook.

„Imi plac femeile imorale. Ador femeile instinctuale. De ce? Morala e ceva prestabilit de societate. Instinctul e al nostru si are intotdeauna dreptate.

Daca m-as fi nascut pe o insula si nu as fi auzit vreodata de religie, as fi crezut in MINE! Asta nu inseamna ca nu exista acel CEVA primordial, de la care a plecat totul. Asta numim Divinitate. Dar a considera ca aceasta Divinitate se uita daca tinem post de dulce, daca spalam duminica sau daca pupam icoane, este absolut derizoriu. Mai ales ca alte 5 miliarde de oameni cred altceva. Si Universul e mare…

Divinitatea vrea sa crezi in Tine! Fiindca faci parte din Ea. Si ai aceleasi puteri. E logic. Daca toti suntem ”copiii” aceleasi entitati sau molecule primordiale, rezulta ca mostenim acelasi ADN. TOTUL este posibil. Fiindca nu exista destin. E cea mai mare aberatie. Nu cred ca noi traim intr-o lume. Ci cred ca noi suntem creatorii. O ZI BUNA!”, a scris Bendeac pe contul sau de Facebook.

Fanii sai nu au intarziat deloc cu postarea comentariilor. Daca unii ii impartaseau punctul de vedere, altii i-au recomandat sa citeasca Biblia. Raspunsul vedetei  nu a intarziat deloc sa apara: „Am citit-o! Bun manual de marketing…”

author avatar
Andra Nesu
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger