AcasăNewsMihaela Radulescu ofera reteta ideala pentru Sarbatori Fericite

Mihaela Radulescu ofera reteta ideala pentru Sarbatori Fericite

Sarbatorile de sfarsit de an se apropie si cei mai multi dintre noi isi fac deja griji in legatura cu consumul prea mare de alimente.

Nici vedetele nu fac exceptie de la regula, cele mai multe dintre ele recunoscand, macar printre dinti, ca pun un kilogram sau doua in plus mai ales cand vine vorba de masa de Craciun.

Totusi, desi recunoaste ca este una dintre vedetele care calca pe bec cand vine vorba de masa de Craciun, Mihaela Radulescu ofera si „reteta ideala pentru Sarbatori Fericite”.

Astfel, vedeta pariaza toti banii pentru un consum moderat al unor alimente sanatoase inainte de Sarbatori. „Ce-ar fi sa faceti o dieta cu care sa veniti in intampinarea catastrofei?” si-a indemnat Mihaela Radulescu fanii de pe un celebru site de socializare.

Mihaela sustine ca totul va fi in regula daca inainte de masa de Craciun consumam fructe si legume, iaurturi si cereale integrale, apa plata si ceaiuri. Din program nu trebuie sa lipseasca sportul si voia buna.

In cazul in care apelam cu incredere la aceste ingrediente, Mihaela Radulescu este sigura ca „puteti lua loc cu curaj la masa de Craciun”.

author avatar
Cristi Ionita
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger