Cauta

Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL

Senatorul Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid.

„Mi-am depus demisia azi (luni – n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi ramane simplu membru de partid”, a declarat Mihaela Popa. Ea a spus ca a fost dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde.

„Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant”, a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai spus ca il va sustine in continuare pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca spera ca acesta sa faca ceea ce nu a facut Emil Boc. ‘Sper sa deschida concursurile reale, chiar daca pentru un post se inscriu o suta de candidati. Tinerii vad ce se petrece in institutiile europene”, a adaugat Mihaela Popa.

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a anuntat inca de vineri ca intentioneaza sa demisioneze din Biroul Permanent National al PDL. Ea s-a aratat dezamagita de afirmatia liderului PDL Emil Boc, respectiv ca l-a numit pe Sorin Frunzaverde in functia de prim-vicepresedinte la congresul partidului de anul trecut. „Si eu sunt vicepresedinte, l-am sustinut pe Vasile Blaga la sefia partidului, deci ce sa cred, ca Boc m-a asezat pe o lista?”, a afirmat Mihaela Popa.

Ea a adaugat ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL reprezinta o pierdere importanta pentru partid, intrucat acesta era un bun strateg si un om respectat in interiorul partidului. Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, luni, ca a incercat sa o convinga pe colega sa Mihaela Popa sa nu demisioneze din conducerea partidului, insa aceasta „o tine pe-a ei”. Intrebat cum comenteaza faptul ca Mihaela Popa intentioneaza sa demisioneze din BPN al PDL, Theodor Paleologu a raspuns: „Am incercat sa o conving sa nu o faca, am vorbit cu dansa”. El a adaugat ca aceasta „o tine pe-a ei”.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca, in opinia sa, Mihaela Popa nu va pleca din Biroul Permanent National al PDL si crede ca aceasta a „perceput mai mult sentimental plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version