AcasăNewsMihaela Borcea slabeste dupa metoda Berlusconi

Mihaela Borcea slabeste dupa metoda Berlusconi

Desi nu a fost tiparita inca, ci doar anuntata, cartea Mihaelei Borcea a starnit curiozitatea romancelor

In timp ce fostul sot, Cristi Borcea era prins intre divort si noua casnicie, Mihaela Borcea lucra intens la o carte care, probabil, va schimba viata multor romani.

Desi nu a fost tiparita inca, ci doar anuntata, cartea Mihaelei Borcea a starnit curiozitatea romancelor

O carte dedicata frumusetii sanatoase, dupa cum chiar Mihaela Borcea o descrie, care cuprinde retete de slabit dar si sfaturi pentru bunastarea mintii si a corpului in acelasi timp, realizata in colaborare cu Gianluca Mech (expertul in alimentatie care a promovat dieta Tisanoreica – n.r).  Contactata de ziarul „National”, Mihaela Borcea a declarat ca propriile-i probleme de sanatate au determinat-o sa se apuce de scris. „Nu este un secret pentru nimeni ca de-a lungul timpului am avut suficient de multe probleme de sanatate. Am cautat solutii si evident, am fost preocupata nu doar sa gasesc rezolvarea acestora ci si si cauzele. Asa am ajuns sa studiez mult in acest domeniu si tot asa l-am intalnit pe Gianluca Mech”, a afirmat Mihaela Borcea, dezvaluind secretul siluetei de invidiat pe care a capatat-o.

„Dieta Tisanoreica, evident, impreuna cu Decottopia – terapia celor 10 plante. Reteta nu a functionat doar in cazul meu, ci si in cazul premierului Italiei, Silvio Berlusconi, care a slabit 4 kilograme in doar 6 zile”, a mai precizat Mihaela Borcea, mentionand ca dieta se adreseaza tuturor persoanelor active. Si pentru ca tot a prins gustul scrisului, Mihaela nu exclude posibilitatea ca, intr-o zi, sa puna pe hartie si aspecte din viata personala.

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
4.015 afisari

1 COMENTARIU

  1. că vedetele vor să slăbească, asta e foarte bine, că folosesc metode ca tisanoreica-supercostisitoare, e un moft de vedetă, închidem un ochi şi trecem cu vederea, că Mihaela Borcea ca femeie de afaceri promovează o astfel de dietă evident îşi cunoaşte interesul şi iarăşi vorba romănului, jos pălăria! Rămine problema scrisului, domeniu în care atît vedetele locale cît si cele externe ar fi bine să o lase mai moale. Cred că fiecare trebuie să facă propria meserie. Aşa că să lăsăm scrisul scriitorilor, cărtile de diete specialiştilor..şi fiecare cu ale lui. Cît despre dieta tisanoreică , nu e nici o noutatea, e doar o alta dietă proteică(tip Dukan) în care Gianluca Mech înlocuieşte pieptul de pui cu prăfuleţe PAT( porţie alimentară tisanoreică) al cărui cost este piperat şi gustul o imitaţie. Dacă analizăm dieta tisanoreică din punct de vedere al marketingului , nimic de zis, o dietă care te constrînge să cumperi diverse produse ale societăţii Balestra -Mech, reprezintă o afacere de invidiat. Societatea evident se foloseşte de numele unor celebrităţi cum ar fi Valeria Marini, deşi la cum arată, Valeriona nu prea este un martor credibil. Daca ar trebui să cheltui sute de euro să am greutatea ei..hmmm! ÎN acelaşi timp societatea se laudă cu un studiu realizat de Universitatea din Padova pe 30 de subiecţi. Sa spunem că 30 de subiecţi pentru credibilitatea unui studiu de cercetare e un pic cam puţin. Faptul că se slăbeşte cu tisanoreica este incontestabil. Un subiect care se apucă de dietă slăbeşte, indiferent de metoda folosită şi aşa cum am mai spus, important e cum va reuşi să menţină greutatea obţinută. ÎN Italia sub numele Nutrietica şi sub sigla colosului Messegue circulă acelaşi tip de produse de data asta numite DAN ( doză alimentară nutrietică) la fel de scumpe ca şi cele de la tisanoreica acompaniate de ceaiurile cu denumiri C12, 17 etc. Şi dacă mergeţi pe site/ul pentadiet.it cineva, vinde cam aceleaşi produse în acelaşi tip de afacere. Persoana grasă este complexată, fragilă din punct de vedere psihic şi televiziunile, stiliştii propun şi promovează modele anorexice. ÎN acest context nu e de mirare ca cea mai înfloritoare afacere este cea din lumea dietelor.Dietă, cuvîntul în sine, înseamnă stil de viată,indiferent cîte diete veţi urma nu veţi reuşi să consolidaţi rezultatul dacă nu veţi întelege că trebuie să vă schimbaţi stilul de viaţă.
    Marie Vranceanu , nutriţionist Milano

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger