AcasăNewsMihaela Borcea s-a distrat cu prietenii la nunta lui Cornelus Dinu

Mihaela Borcea s-a distrat cu prietenii la nunta lui Cornelus Dinu

Fiul fostei glorii din Stefan cel Mare s-a casatorit religios, sambata, la Biserica Alba din Capitala. Ei au fost cununati de Mihaela si Nicu Gheara.

Mihaela Borcea s-a simţit bine cu prietenele sale,Jasmina Lazic (Aquarium, în roz) şi Dani Bălcăceanu (dreapta). Suntem convinşi că şi Cristi Borcea s-ar bucura să audă asta

Desi divortata de actionarul clubului Dinamo, Mihaela Borcea ramane un personaj atractiv pentru lumea fotbalului romanesc. Sambata, fosta consoarta a lui Cristi Borcea a fost prezenta la petrecerea organizata cu ocazia nuntii lui Cornelus Dinu cu Alexandra Gudu. Mihaela a venit neinsotita la complexul Ambasad’Or, din Otopeni, dar a fost alaturi de prieteni si a stat la aceeasi masa cu avocatul Cristian Sarbu, designerul Mihai Albu dar si de Jasmina Lazic, patroana de la Aquarium . Prezenta discreta, dar, totodata eleganta, Mihaela Borcea a zabovit la fericitul eveniment aproximativ patru ceasuri.

Mircea Sandu, la masa nasului

Mihaela Borcea alaturi de socru mare, Cornel Dinu

In pofida tuturor speculatiilor din asa-zisa presa de specialitate, Mircea Sandu a luat loc la masa nasului Nicu Gheara, presedintele FRF fiind incadrat la nunta de sotia Lise si fiica Raluca. Mircea Sandu si Nicu Gheara s-au intretinut pe durata intregii seri, lasand sa se vada o relatie de prietenie nezdruncinata. Din lumea fotbalului, au mai fost prezenti rapidistii Nicolae Manea si Gigi Corsicanu, dar si dinamovistii Dumitru Moraru, Costel Orac si Gigi Multescu, fosti colegi de generatie cu socrul mare. Patronatul Ligii 1 i-a avut la eveniment pe Nicolae Badea si Adrian Porumboiu. Nicu Gheara a tinut in mod expres sa fie nasul lui Cornelus, ca recunostinta pentru bunicul acestuia, care l-a ajutat foarte mult in viata.

Muzica aromana si greceasca

Mirii si-au mascat cat mai bine emotiile

Cei peste 400 de invitati s-au bucurat de muzica Elenei Gheorghe si a Laviniei, pe scena urcand si Pindu, una dintre cele mai apreciate formatii machedonesti din tara. Surpriza serii a fost Ionut Galani, probabil interpretul numarul 1 al momentului de muzica greceasca.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger