AcasăNewsMigranţii pluteau în derivă, în apropiere de Vama Veche. Polițiștii de frontieră,...

Migranţii pluteau în derivă, în apropiere de Vama Veche. Polițiștii de frontieră, ULUIŢI de ce au găsit la bord!

migranti marea mediteranaMigranţii pluteau în derivă, în apropiere de Vama Veche. Polițiștii de frontieră, ULUIŢI de ce au găsit la bord!

Polițiștii de frontieră au identificat, vineri dimineață, o navă cu migranți, la aproximativ 30 mile est de Vama Veche. Nava a fost adusă in Portul Constanța.

Când au verificat ambarcaţiunea, oamenii legii au rămas uluiţi: 70 de oameni, printre care şi copii, pluteau în derivă.

Au intervenit mai multe ambulanţe SMURD

Potrivit Gărzii de Coastă Constanța, comandantul și nava sunt din Turcia, iar pasagerii posibili turci sau sirieni.

La operațiunea de salvare / remorcare și aducere în Portul Constanța au participat nava Sar Artemis, aparținând ARSVOM, și nava Gărzii de Coastă Constanța.

„O navă de patrulare a Gărzii de Coastă, aflată în misiune de supraveghere a frontierei de stat pe Marea Neagră, a observat, cu ajutorul aparatelor radar şi a tehnicii de la bordul navei, o ţintă la aproximativ 30 de mile este de localitatea Vama Veche.

S-a încercat comunicarea pe toate căile posibile cu această navă, însă nu s-a putut lua legătura cu nava în cauză.

Astfel, nava Gărzii de Coastă a procedat la interceptarea ţintei. Când a ajuns în apropierea acesteia, a putut observa că este o navă de foarte mici dimensiuni, cu foarte multe persoane la bord„, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene.

În Portul Constanţa au fost solicitate mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). O singură persoană, care prezenta un traumatism la un braţ, a fost evaluată şi a primit asistenţă medicală, dar a refuzat transportul la spital.

author avatar
Andrei Ștefan
829 afisari

11 COMENTARII

  1. Sper ca le-au facut alimentarea cu motorina si mancare .Am inteles ca-i in drum spre Turcia.

  2. Politistii trebuiau sa intre peste ei in barca si sa-i croiasca cu P U L A N E L E!

  3. De acolo lipsea numai Comandor Ghergisan, numai dansul stie sa dea cum trebuie cu pul-anul fix intre ochi la migr-antii aia ileg-ali !! Trebuie rat-atii aia trimisi inapoi cu totii in paradisul dikta-toru-lui de kar-ton de Erdo-gy, the go-at fu-k-ker, sa ii ba-ta acolo soarele in cap la 35 de grade !! Sau trebuiau cu totii aru-nc-ati in mare, sa vedem cati stiau si sa inoate, ca marele v-ax-xinat in cap de Popovici !! Ha ha ha 🙂 Scapa numai cine poate, bai turk-ale-tilor, inapoi la voi in coc-ina din Bazarul turcesc 🙂

    • Orbane astia in UE au parte doar de nefericire. Numai la ei acasa gasesc Sharia, moschei, turbane. De ce sa-si iroseasca viata?

    • Da. Profita de mizeria di Ucraina si navalesc in UE, In primele zile am fost la Siret sa vad care-i treaba. Ciudatii lui Merkel cu pielea maronie navaleau nestingheriti dandu-se de studenri. Am reusit sa trag unul dupa un cort si i-am croit 10-15 bastoane. Dupa aia am descarcat ajutoarele intr-un sat unde locuiau 34 de batrani in saracie lucie. Niste derbedei invadatorii astia.

  4. Sa-i lase sa mai mearga spre nord, sa ajunga in Ucraina, sa vada acolo ce viata e, o sa regrete ca au plecat de acasa. Sau daca nu, trimisi inapoi cu avionul in tarile lor, iar statelenrespective sa deconteze biletele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger