AcasăNewsMiercuri, ziua decisiva pentru Gigi Becali: "Mor de inima"

Miercuri, ziua decisiva pentru Gigi Becali: „Mor de inima”

Demersurile facute de Gigi Becali, de a fi eliberat pentru a se putea opera la coloana, par sa dea in cele din urma roade.

Afaceristul a fost dus din nou, marti, in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Constanta, unde se analizeaza solicitarea sa de a fi eliberat pentru a se putea opera la spate. In acest caz, cel mai probabil un verdict va fi anuntat miercuri.

Totusi, la ultima aparitie a sa in fata magistratilor, Gigi Becali a anuntat, conform romaniatv.net, ca este de acord sa se opereze in Romania, dar cu conditia sa o faca la un spital privat si nu la un spital care sa apartina de Sistemul Penitenciarelor.

„Prefer sa ma operez in Romania, dar in sistem privat. Dar spitalele private din Romania nu permit paza. Mi-au spus: „va operam, dar nu cu paza”. Am doua luni de la examenul medical, iar statul roman nu mi-a propus nimic. Sa-mi spuna cutare, cutare. Nu ii intereseaza nimic. Interventia asta pe care o fac este foarte periculoasa. Inchipuiti-va ca ma duc undeva si eu nu vreau acolo sa imbratisez gardienii, vreau sa-mi imbratisez nevasta, mama si fetele. Sa ma incurajeze, sa-mi dea putere. Pot sa-mi pierd sanatatea. Mor de inima. Daca pot sa ma duc la biserica de ce nu pot sa ma operez fara paza? Zi si noapte, ca detinut, ma gandesc ce sa-i mai spun judecatorului ca sa ma lase sa ma operez. Eu mai am cateva luni de puscarie. Sapte, opt, nici nu stiu. Pe cine deranjeaza ca vreau sa intrerup putin pedeapsa si sa ma intorc si sa execut? Eu nu am fost condamnat la moarte si nu am fost condamnat la paralizie” a fost mesajul disperat al lui Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger