AcasăNewsMicutii disparuti in Vaslui, gasiti. Unul dintre ei nu a supravietuit

Micutii disparuti in Vaslui, gasiti. Unul dintre ei nu a supravietuit

O informatie greu de prezentat, avand in vedere ca implica o veste dureroasa, despre un copil a catui viata s-a curmat busc, la doar trei ani. Cei doi micuti disparuti fara urma de acasa, de doua zile, au fost gasiti, in aceasta dimineata. Doar ca, din pacate, doar unul dintre copii a supravietuit episodului dramatic prin care au trecut, odata ce s-au indepartat de casa, in conditiile in care parintii ii stiau la joaca.

Dupa doua zile de cautari disperate, in conditii de ploaie si de o racorire simtitoare a vremii, interval in care a fost periata inclusiv o padure din apropierea locuintelor celor doi verisori, copiii au fost gasiti, separat, la o distanta de cativa kilometri de casa.

Din pacate, cel mai mic dintre ei, baietelul in varsta de trei ani, a pierit, cel mai probabil in urma unui stop cardio-respirator. Fetita de patru ani, in schimb, a fost gasita aparent fara probleme de sanatate, insa, dupa cum e lense de inteles, foarte speriata. Copila a fost preluata de o ambulanta si dusa la spital, pentru investigatii de specialitate. Medicii vor sa se asigure ca fetita nu a avut de suferit- la nivel fizic- de pe urma experientei prin care a trecut. Din cate se pare, prima a fost gasita fetita, iar apoi a fost descoperit si trupul verisorului sau mai mic.

Va reamintim ca au fost operatiuni la care au participat un numar mare de politisti, dar si sateni – respectiv oameni din cadrul comunitatii din comuna Gherghesti, in care locuiesc familiile lui Adrian si ai Adinei, oameni care au luat parte voluntar la aceste cautari menite sa dea cat mai repede de urma micutilor.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger