AcasăNewsMicrosoft schimbă nivelul. Cipuri implantate pentru tranzacții cu criptomonede!

Microsoft schimbă nivelul. Cipuri implantate pentru tranzacții cu criptomonede!

Compania Microsoft trece la un alt nivel și ajunge tot mai aproape de ID-ul digital pentru care face lobby (de fapt, pune presiune) Bill Gates. Colosul din IT a depus actele să obțină brevetul patentării unui cip (dispozitiv) conectat la corpul omenesc și care permite „titularului” să tranzacționeze cryptomonede!

Este SF, o scenă din Star Trek? Nu, doar viitorul pe care îl gândește Microsoft. Nicio altă companie din lume nu s-a grăbit să facă pasul spre digitalizarea totală a individului, însă tocmai asta este particularitatea care aduce diferența în cazul Microsoft. Gigantul controlat de familia Gates împinge lucrurile dincolo de puterea de înțelegere; cine pricepe, se adaptează schimbărilor ce vor veni.

Brevet pentru un dispozitiv atașat corpului uman care permite cumpărarea și vânzarea de criptomonede. Oau! Cu alte cuvinte, activitatea corpului, asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator extern, poate fi folosită într-un astfel de proces de tranzacționare monetară.

Datele privind activitatea corporală vor fi generate pe baza activității organismului detectat de serverul extern. Cuplat la cipul/ dispozitivul implantat în subiect (utilizator), sistemul, adică serverul, verifică dacă activitatea corpului îndeplinește condițiile stabilite pentru tranzacționarea de criptomonede.

Poate că a anunțat public „divorțul” de Microsoft, dar miliardarul Bill Gates rămâne „creierul” din spatele companiei, mintea care controlează tot ce iese din serve.

În timp ce le vorbește oamenilor despre un termen de 18 luni pentru realizarea unui vaccin global, Bill Gates are grijă să patenteze un cip care interacționează cu pulsul, temperatura și undele cerebrale ale corpului omenesc, în scopul de a controla întreaga activitate financiară a „subiectului”.

Microsoft Cryptocurrency System” este ultima „fiță” dezvoltată de acest colos din IT. Adică, încă un pas spre ID-ul digitial pe care îl tot impune omenirii Bill Gates, omul de afaceri folosind orice prilej pentru a vorbi interlocutorilor despre avantajele acestui sistem de control al populației.

author avatar
Nicholas Cezar
1.469 afisari

9 COMENTARII

  1. Cat de tâmpit sa fii? Ținând cont ca dupa catva ani cipurile mai crapă daca nu ti le crapa in tine…?

    • brevetul se refera la altceva : ESTI PLATIT CU CRIPTOMONEDA doar DACA FACI CEEA CE TI SE SPUNE. SENZORII DETECTEAZA DACA FACI O ANUMITA ACTIVITATE, CU CE FRECVENTA, CU CE PRECIZIE / CORECTITUDINE.

      CONCRET: DEVENIM ROBOTI MONITORIZATI DACA MUNCIM SAU STAM DEGEABA

    • Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

  2. SF.APOSTOL IOAN a proorocit acum 2000 ani ceea ce vor sa faca cei de la Microsoft:
    -apocalipsa cap.13 .verset.16,17.-„…..sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,
    -incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde….”

  3. Apocalipsa dupa Ioan spune:

    Apocalipsa 13:17 -18: Și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

    666 de talanți de aur au pus ca impozit evreii neamurilor. (3 Regi 10,14 si 2; Par. 9,13).

    Majoritatea cercetătorilor consideră că numărul fiarei reprezintă o aluzie către împăratul roman Nero. Alte interpretări au fost: Mohamed, Papa de la Roma, Teitan, domnul Hitler etc.
    Interpretarea mea e simpla acel număr si inteligenta sa repetitiva inseamna un cod de bare spefific cardurilor adica repetitia industriala dar si controlul maselor cat si biocyberizarea omului prin cipare si control de la distanta cum se incearca.

  4. Felicitări pentru articol! Și documentați-vă în privința acestui aitist de billică, care nu e nici pe departe un geniu ci un labagiul psihopat. Vedeți și (mai ales) cine a fost tac’su, și faceți conexiunile. Că doar n-om fi toți nebuni iar de-alde ăștia salvatorii planetei. Dimpotrivă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger