AcasăNewsMicrobuzul groazei: Un barbat din Bacau si-a injunghiat sotia de fata cu...

Microbuzul groazei: Un barbat din Bacau si-a injunghiat sotia de fata cu ceilalti calatori!

Teroare pentru mai multi oameni aflati intr-un mijloc de transport in care a avut loc un act de violenta de o cruzime iesita din comun. Un barbat si-a iesit din minti, a scos un cutit si si-a injunghiat de mai multe ori sotia. Aceasta a ajuns la spital, cu multiple leziuni.

S-a intamplat chiar in timpul unei curse pe care o efectua un microbuz ajuns in dreptul unei localitati din judetul Bacau. Initial nimeni nu se gandea ca un simplu conflict ar putea degenera intr-atat incat sa fie nevoie de interventia politiei si a ambulantei.

Din nefericire, individul s-a infuriat si, din senin, a scos cutitul pe care l-a folosit pentru a-si pedepsi sotia, pentru motive pe care, deocamdata, doar ei le cunosc. Cand au realizat ce se intampla si ingroziti de strigatele disperate ale femeii, care implora ajutor, soferul si ceilalti calatori au fugit, intr-o prima faza, din calea agresorului. Intr-un final mai multi barbati au intervenit, au urcat in microbuz si l-au imobilizat pe individul violent, pana la sosirea politiei.

Odata scapata din mainile barbatului sau, femeia a fost transportata de urgenta la spital, pentru ca medicii sa ii acorde ingrijiri. Are mai multe plagi injunghiate, pe mai multe zone din corp. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit conflictul si ce risca sotul agresiv.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger