AcasăNewsMicrobuz scolar implicat intr-un accident, in Cluj: trei copii au avut nevoie...

Microbuz scolar implicat intr-un accident, in Cluj: trei copii au avut nevoie de ingrijiri medicale

Inceputul primei zile a saptamanii de scoala a fost presarat cu un episod pe care copiii aflati intr-un microbuz utilizat pentru transportul elevilor catre unitatile de invatamant la care sunt inscrisi a fost implicat intr-un accident.

Mai precis, microbuzul in care se aflau, la momentul respectiv, cinci copii si soferul s-a lovit, luni dimineata, de un autobuz care asigura transportul in comun al persoanelor, pe raza localitatii clujene Suceag.

In urma impactului, trei dintre copii au avut nevoie de prezenta medicilor de la ambulanta, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, intr-o interventie telefonica in direct, la postul B1 TV- doi pentru ca s-au ales cu leziuni, iar al treilea pentru ca s-a speriat foarte tare. Totodata, cu leziuni in urma accidentului s-a ales si barbatul aflat la volanul microbuzului, care a ajuns la spital, pentru a fi supus unor investigatii suplimentare, in vederea stabilirii tratamentului de care are nevoie. Primele date incida faptul ca din randul pasagerilor autobuzului nu au existat victime.

Cauzele care au stat la originea coliziunii vor fi stabilite in urma unei anchete de care se ocupa politistii ajunsi la locul accidentului.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger