AcasăNewsMicrobuz rasturnat in Galati. S-a activat Planul rosu: sunt mai multe persoane...

Microbuz rasturnat in Galati. S-a activat Planul rosu: sunt mai multe persoane ranite

Autoritatile galatene au intrat in alerta, duminica dupa-amiaza, dupa ce la numarul unic de urgenta s-a anuntat producerea unui accident soldat cu multiple victime.

Mai precis, din randul celor 18 oameni aflati la bordul unui microbuz care s-a rasturnat pe o sosea, in zona localitatii galatene Schela, 7 au suferit traumatisme mai grave, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Galati, intr-o interventie telefonica in direct, la Digi 24. Victimele au ajuns deja pe mana salvatorilor, urmand ca, dupa ce primesc primul-ajutor, sa fie duse la spitalul judetean din Galati.

Avand in vedere faptul ca in urma rasturnarii microbuzului au fost mai multe persoane ranite, in ajutorul lor au fost trimise mai multe masini SMURD, dar si de la Ambulanta, precum si echipaje de descarcerare, avand in vedere ca, din primele informatii rezulta ca sunt persoane care nu au putut fi scoase cu usurinta din microbuzul implicat in accident.

Cum prioritara este interventia menita sa le acorde cat mai rapid ajutor ranitilor, pana la aceasta ora nu s-au facut publice detalii cu privire la motivele care au dus la producerea incidentului rutier.

Accidentul vine la doar o zi de cand un TIR care s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui a blocat ore in sir circulatia pe A2. Autotrenul a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism, doua persoane fiind ranite.

author avatar
Cristina Stefan
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger