AcasăNewsMicrobuz plin cu prune. Ce se ascundea, de fapt, in lazi si...

Microbuz plin cu prune. Ce se ascundea, de fapt, in lazi si ce a patit soferul oprit de politie!

Un tanar botosenean despre care unii ar putea spune ca nu a fost deloc lipsit de inventivitate, nu a reusit, insa, sa pacaleasca vigilenta oamenilor legii. Drept urmare, a ajuns sa fie retinut pentru contrabanda.

Barbatul in varsta de 28 de ani conducea, in cursul zilei trecute, o autoutilitara cu care rula pe un drum judetean din localitatea suceveana Banesti si care, la un moment dat, a fost trasa pe dreapta, in localitatea  pentru un control.

Teoretic, cine deschidea usa din spate a vehiculului descoperea ca inauntrul microbuzului se aflau mai multe lazi de carton cu… prune. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca, odata ce au trecut la verificari mai amanuntite, politistii au avut surpriza sa constate ca in spatele fructelor se ascundeau, de fapt, tigari de contrabanda.

Conform IPJ Suceava, in cutiile respective, dar si in mai multe locuri din incinta cabinei se aflau circa 100 de mii de tigari netimbrate. Insa nu doar acest aspect a fost evidentiat de controlul la care a fost supus microbuzul, ci si faptul ca, potrivit aceleiasi surse, in caroseria autoutilitarei a mai fost descoperita si o cantitate nespecificata de cherestea.

Cercetat pentru contrabanda, tanarul sofer a fost dus intr-o prima faza la audieri. S-a ales cu dosar penal si ulterior a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore. Intre timp, a aflat si ca a ramas si fara bunurile transportate in microbuz, care au fost ridicate de catre oamenii legii.

sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger