AcasăNewsMicii ar putea fi INTERZISI in Romania!

Micii ar putea fi INTERZISI in Romania!

Micii ar putea disparea de pe pietele din Romania, incepand cu luna iunie a acestui an! Totul din cauza unor norme europene care interzic folosirea in compozitia lor a carbonatilor de sodiu, a unui conservant si a unui antioxidant.

Toate cele trei elemente sunt esentiale in prepararea mititeilor. Potrivit reglementarilor legale, acest produs alimentar consumat de foarte multi romani va fi interzis de la 1 iunie. Cu toate acestea, este greu de crezut ca micii vor disparea din rafturile magazinelor.

Asociatia Romana  a Carnii cere Comisiei Europene sa introduca reteta actuala a produsului in categoria “traditionalelor”astfel incat procesatorii romani sa poata folosi in continuare aditivii alimentari interzisi, arata Ziarul Financiar.

Sursa foto: Foodstory.ro.

author avatar
Anca Murgoci
953 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger