AcasăNewsMici cu foiță de aur, ultima fiță de 1 mai. O porție...

Mici cu foiță de aur, ultima fiță de 1 mai. O porție are un preț uriaș

miciMici cu foiță de aur, ultima fiță de 1 mai. O porție are un preț uriaș

Sună extravagant și greu de crezut, dar aceasta este ultima modă într-un restaurant din Cluj Napoca: micii cu foiță de aur.

Proprietarul localului se laudă cu faptul că mititeii cu aur nu doar arată bine, dar au și un gust diferit.

Un mic cu foiță de aur costă 100 de lei bucata

Sunt făcuți din carne de vită adusă din America, amestecată cu vită Black Angus de România. De aceea și prețul este unul pe măsură: 100 de lei bucata.

S-a mai lăudat pe internet și cu burgerul cu foiță de aur, dar și cu platoul care costă de mii de lei.

Platoul ”Gold” conține mai multe preparate din carne de vită, iar toate sunt învelite cu foiță din aur. Deși prețul este imens, 6.000 de lei un platou, proprietarul localului, Avram Gal, susține că nu duce lipsă de clienți.

„Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Uitați, așa arată au au au au au … așa arată cel mai bun burger din România”.

„Dragilor, toată lumea întreabă pe Tik Tok cât face un platou. Acum avem platoul Chicago. Găsiți mici, cârnăcior, tomahawk, mușchiuleț de vită, burger, cel mai bun burger din Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, o specialitate. 1.200 de lei”, spunea acesta în video.

Localul lui a devenit cunoscut în mediul online pentru platourile uriașe, pline cu carne la grătar. Acestea sunt servite fierbinți, iar fumul învăluie carnea și garnitura direct pe masa pofticioșilor.

author avatar
Andreea Vlad