AcasăMichi de la Suie Paparude revine pe scena!

Michi de la Suie Paparude revine pe scena!

Trupa va avea primul concert dupa aproape sase luni de pauza, ca urmare a problemelor grade de sanatate pe care le-a avut claparul Mihai Campineanu, cunoscut drept Michi de la Suie Paparude.

Din fericire, desi la un moment dat a fost in coma si s-a luptat sa isi revina, vestile despre claparul formatei sunt foarte bune. Ca atare, cei trei baieti se intorc pe scena, vinerea viitoare, pentru un show ce se anunta electrizant. Muzica buna, cele mai cunoscute piese de pe cele opt albume ale formatiei, printre ele si cea mai noua melodie, „Nu te mai saturi de noi”, si „mult suflet in aparat”- asta vor primi cei care vin, pe 14 martie, de la ora 22, in Atelierul de productie, pentru o intalnire cu Michi, Bean su Dobrica – cei trei artisti de la Suie Paparude.

Vestea ii va bucura, cu siguranta, pe fanii formatiei, care au stat cu sufletul la gura inca din momentul in care au aflat ca lui Campineanu i s-a facut rau dupa un spectacol, la Timisoara, si a avut nevoie de zile intregi pentru a se recupera dupa infarctul suferit in octombrie anul trecut.