AcasăNewsMichelle Obama, de la Prima Doamnă la președintele Americii!

Michelle Obama, de la Prima Doamnă la președintele Americii!

Să fie asta lovitura care-l va pune la pământ pe Donald Trump? Greu de anticipat, dar în mod cert ar fi un „croșeu” greu încasat de actualul șef al statului. În cazul în care ajunge la Casa Albă, Joe Biden anunță că îi va oferi funcția de vicepreședinte al Americii fostei Prime Doamne, Michelle Obama. Ce lovitură pregătesc democrații!

Elita nu pierde vremea, establishmentul turează la maximum motoarele. Michelle Obama este deja un nume respectat în SUA și din ce în ce mai îndrăgit  de electori. Iar la imaginea soției ex-președintelui Barack Obama lucrează cei mai buni consilieri din lume. După ce a spulberat piața cu o carte devenită peste noapte bestseller, fosta Primă Doamnă a SUA detonează „nucleara”: Netflix lansează un documentar – „Becoming” – despre ea! Pe 6 mai are loc lansarea oficială.

„Este o ocazie rară de a arunca o privire în intimitatea lui Michelle Obama într-o perioadă de schimbare profundă, nu doar pentru ea personal, ci şi pentru ţara pe care ea şi soţul său au servit-o pe parcursul a opt ani cu impact mare la Casa Albă. Filmul oferă o perspectivă rară şi intimă în viaţa sa şi îi poartă pe privitori în spatele scenei, în timp ce ea porneşte într-un turneu în 34 de oraşe, care evidenţiază puterea comunităţii de a pune capăt diviziunilor şi a spiritului de conexiune care survine atunci când ne împărtăşim în mod deschis şi sincer poveştile”, arată conducerea Netflix într-un comunicat.

Documentarul Netflix glorifică viața și activitatea fostei Prime Doamne a Americii. Michelle Obama vorbește cu detașare despre amintirile trăite împreună cu staff-ul de la Casa Albă: „Acele luni pe care le-am petrecut călătorind, întâlnirea și conectarea cu oameni din orașe din întreaga lume, au condus la ideea că ceea ce avem în comun este profund și real și nu poate fi încurcat. În grupuri mari și mici, tineri și bătrâni, unici și uniți, ne-am adunat și am împărtășit povești, umplând aceste spații cu bucuriile, grijile și visele noastre. Am procesat trecutul și ne-am imaginat un viitor mai bun. Vorbind despre ideea de «a deveni» (n.r. – Becoming), mulți dintre noi au îndrăznit să ne spună speranțele cu voce tare”.

Michelle Obama are câteva cuvinte și despre prezentul atacat de virusul Covid-19: „Este greu în aceste zile să te simți întemeiat sau plin de speranță, dar sper că, la fel ca mine, veți găsi bucurie și un pic de răgaz în acest documentar. Asta este una dintre cele mai dificile clipe ale noii noastre realități. Lucrurile care odată erau atât de simple – să vizitezi un prieten, să stai cu cineva drag, să îmbrățișezi un amic – nu mai sunt deloc simple în prezent”.

În culise, însă, se vorbește despre un alt plan. Ceva cu adevărat măreț, dar imposibil de acceptat la momentul actual.

Presa de peste Ocean ridică întrebarea dacă nu cumva „democrații” (și întreaga elită globalistă) doar se folosesc de Joe Biden pentru a ajunge la Casa Albă. Planul ar fi ca, o dată ajuns președinte, Biden (77 de ani) să fie „pensionat” (declarat inapt pentru a servi ca președinte, conform celui de-al 25-lea Amendament) și Michelle Obama să fie propulsată în funcția de președinte. Sună nebunesc, dar în America orice este posibil, nu-i așa?

 

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.056 afisari

9 COMENTARII

  1. Poate fi o varianta mai calda decat Obama. Nu stiu daca poate fi o varianta mai buna ca Donald.

    • Un agent Secret service de la White House a scris o carte in care și-a publicat memoriile pe perioada mandatului Husein Obama preș USA.Și zicea agentu ca Michelle era o scorpie ! Daca asta e o calitate poate fi vice preș.SUA..

  2. Dacă Biden o alege pe soția lui Obama sa candideze ca vicepreședinte, Donald Trump nu va câștiga cu 55% ci cu 75% alegerile următoare!

    • Asa mi-as dori , afro-amercanii si populatia de culoare imi vor da peste cap toate calculele .

  3. Cam are costitutie atletica asemanatoare cu a barbatilor ,deci se poate bate si cu pumnii
    intr-o lupta dreapta cu Trump.
    Sunt cam agitati globalistii aliati cu chinezii ,daca acum se gandesc sa o bage in lupta
    si pe aceasta barbata.
    Oricum nici oamenii lui Trump nu stau degeaba ,banuiesc ca sunt pregatiti si pt.varianta aceasta si au pregatite tunuri cu ,,democratii” si pt. ,,democrati”.

  4. Nu imi vine sa cred ca americanii sunt atat de idioti, ba dar America are 400 de milioane de oameni, chiar nu găsesc personalități cei din partidul democrat? Sa incercat cu nevasta lui CLINTON, acum cu nevasta lui Obama, dar cat de idiot sa fi sa vezi ca nepotismul este in floare in partidul democrat? Ăștia nu sunt decat o banda organizata, susținută sa tâlhărească restul populației globului. Ăștia ar trebui executați pentru crime împotriva umanității. Noi am avut mare noroc cu trump, ca nebuna aia de CLINTON, muta războiul in balcan, asa cum a facut si criminalul de bărbat-su

  5. Cat de idiot sa fi sa vezi ca nepotismul este in floare in partidul democrat , o banda organizata , sustinuta sa talhareasca , ar trebui executati . Ma refer la mafiotii din PSD .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger