AcasăNewsMichelle Obama a topit zece milioane de dolari pe vacante

Michelle Obama a topit zece milioane de dolari pe vacante

Michelle s-a dus la Martha's Vineyard cu patru ore mai tarziu decat presedintele, alt avion, alta garda de corp, alta „distractie”

Calatorii cu avioane diferite, masaje scumpe, vodca la greu si alte extravagante ale sotiei lui Barack Obama i-au adus critici aspre.

Michelle s-a dus la Martha's Vineyard cu patru ore mai tarziu decat presedintele, alt avion, alta garda de corp, alta „distractie”

Vacantele liderilor nu sunt niciodata simple, deoarece ei merg insotiti de personal si tehnica de securitate pentru care sunt create conditii speciale. Scumpe. Doar sosirea Primei Doamne cu un avion militar la resedinta de vacanta din Martha’s Vineyard, la patru ore dupa ce ajunsese presedintele, a costat peste 60.000 de dolari in plus. In total, in ultimul an de cand e la Casa Alba, doamna Obama a cheltuit peste zece milioane de dolari numai pe vacante.

Si nu se scumpeste deloc la room service din banii contribuabililor, ca nu se stie daca va apuca al doilea mandat. In cele 42 de zile de vacanta, Michelle a stat la hotele de cinci stele, cu 2.500 de dolari camera pe noapte, a comandat masaje spa scumpe si a „drinkuit” numai cocktailuri cu ingrediente exotice de cea mai buna calitate, din care nu lipsea vodca!

author avatar
Adina Mutar
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger