AcasăNewsMichelle Obama a fost Catwoman de Haloween

Michelle Obama a fost Catwoman de Haloween

Michelle in costum de Catwoman si Barack, in propriul rol prezidential, au impartit daruri copiilor

Dezvaluirile cartii “The Obamas” nu par sa-l ajute pe presedinte in campanie. “Obamii” au tras o petrecere de Haloween ca la Hollywood, in plina criza financiara.

Michelle in costum de Catwoman si Barack, in propriul rol prezidential, au impartit daruri copiilor

Presa internationala face mare caz de primul Haloween al familiei Obama la Casa Alba, o petrecere extravaganta, la care au contribuit Johnny Depp si regizorul Tim Burton, „responsabili” cu tema: „Alice in Tara Minunilor”. George Lucas, creatorul seriei „Razboiul stelelor”, a trimis costumul lui Chewbacca in original, in timp ce „ala negru de respira greu”, Dark Vader, era doar o copie. Ceea ce s-a petrecut la usa Casei Albe, cu aparitiile Primei Doamne costumata in Catwoman, a fost acoperit de presa, dar inauntru n-au intrat decat copiii personalului militar si administrativ care deservea resedinta. Sufrageria prezidentiala a fost transformata intr-un decor de Alice in Tara Minunilor, cu masa imparateasca prezidata de Palarierul Nebun, in persoana lui Johnny Depp. La masa erau asezate animale enorme printre copii, iar servitorii aduceau cele mai nastrusnice feluri de mancare.

Opinia publica americana a fost tinuta departe de extravagantele din interior, ca sa-si poata trai in „liniste” obida provocata de criza.

author avatar
Adina Mutar
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger