AcasăNewsMichalis Roussoglou, afaceri de aur in Romtelecom

Michalis Roussoglou, afaceri de aur in Romtelecom

Sintagma „baietii destepti” nu se refera strict la domeniul energetic, din cate se vede, ci la orice afacere sau combinatie in care castigatorii sunt cunoscuti inca dinainte de a se incepe lucrul efectiv. Si, daca asa sta treaba, de ce ar face Romtelecom exceptie?

Michalis Roussoglou stie sa scoata bani frumosi din contractele cu Romtelecom

Cine ar fi crezut ca banalele cabine telefonice, denumite pompos „cabinete stradale de telefonie”, au ajuns la mare cautare pentru Romtelecom? O demonstreaza cu prisosinta faptul ca firma greceasca Raycap Corporation, reprezentata in Romania de Michalis Roussoglou, castiga pe banda rulanta toate licitatiile pe aceasta tema. Este foarte adevarat ca grecii sunt majoritari in Romtelecom, cu 54,01%, prin Helenic Telecomunication Corporation – OTE S.A., Ministerul Comunicatiilor revenindu-i doar 45,99%, adica postura de actionar cuminte, care nu are nimic de spus, dar prea bate la ochi.

Raycap a castigat la Timisoara concesionarea a peste 80 de locatii pentru instalarea de cabine telefonice. A castigat si la Bacau, dar si la Sibiu, dupa cum a castigat si in intreg judetul Ilfov. Si, ca sa fie masa bogata, aceeasi firma are parte si de cele mai multe lucrari pentru Cosmote. Nu ar fi rau, zicem noi, daca Stefanos Teocharopoulos, CEO Romtelecom si Cosmote, ar explica de ce numai firmele grecesti, platite cu bani grasi, au de lucru in domeniu, timp in care firmele romanesti sunt pur si simplu excluse, ca si cum nu ar fi de nasul lor asemenea lucrari.

 

 

 

author avatar
Andrei Coman
1.929 afisari

10 COMENTARII

  1. Române, așa se întâmplă când ai avut 3 la istorie și nu ai auzit de darurile de la greci!

  2. Si articolul dumneavoastra bate foarte tare la ochi – banuiesc ca se platesc niste polite prin intermediul lui. E un fel de publicitate negativa platita probabil de ceilalti baieti destepti care nu au prins contractul.

  3. Domnu’ reporter face o mare salata intre cabine telefonice (de unde dai telefoane din strada) si cabinetele stradale (cu echipamente). Piedone si alti primari au facut scandal despre cabinele telefonice care arata intr-adevar jalnic. Si mie mi se pare ca a luat putin „malai” de o mamaliguta de la „ceilalti”.

  4. Benzina oul si telefonul este scumpe. Vine pastele. Grecii este vinovati. Michalis Roussoglou si Stefanos Teocharopoulos sa le faca ieftine. Ce nume au astia… ca sa le scriu am dat cu control ce si ve.

  5. Domnule Roussoglou, caut de munca. Stiu tot despre cabine telefonice. Pot incepe oricand.

  6. Mi-ati sters comentariul in care-l faceam pe reporteru’ Andrei Coman mic de stat si care vrea „ochi albastri”. De ce? Scriam doar ca merg pe 50% adevar. Cu ce v-a deranjat? Or fi doar 49%? Sau link-ul catre articolul mai vechi nu trebuia renascut?

  7. Romania e plina de baieti destepti. In toate domeniile. Credeam ca baietii destepti sunt romani dar s-ar parea ca sunt straini. Sa le spunem smart guys?

  8. Mi-ati sters comentariul in care-l faceam pe reporteru’ Andrei Coman mic de stat si care vrea “ochi albastri”. De ce? Scriam doar ca merg pe 50% adevar. Cu ce v-a deranjat? Or fi doar 49%? Sau link-ul catre articolul mai vechi nu trebuia renascut?

  9. Parca „baieti destepti” era echivalent cu afaceri cu statul. Romtelecom vad ca e o firma majoritar privata (nu stiu de ce credeam ca statul roman are 50,1 % in ea). Asa ca nu vad sensul sintagmei „baieti destepti” in cazul asta. Daca da, atunci si Petrom e „baieti destepti”, nu? Asa e in democratie. Fratii isi ajuta fratii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger