AcasăNewsMichaela, condusa la groapa de "familia Abracadabra"

Michaela, condusa la groapa de „familia Abracadabra”

O lume pestrita au condus-o pe ultimul drum

Parintii, distrusi de durere, nu s-au putut desparti de sicriul in care se afla trupul fiicei lor pana la cimitir, acolo unde Mica isi va dormi somnul de veci.

O lume pestrita au condus-o pe ultimul drum

Sute de oameni au mers sa-si ia adio de la copilul-minune al Abracadabrei, in cimitirul Andronache, acolo unde a fost ingropata duminica Michaela Anca Niculescu.

Tatal Micai a suportat cu greu despartirea

Unii au venit sa o planga pe „printesa” Magicianului, altii impinsi de curiozitate. Sicriul purtat de convoiul funerar, de la biserica Sfantu Gheorghe din Calea Plevnei pana la cimitir, a fost intampinat de aplauzele multimii adunate.

Preotul bisericii care a oficiat slujba de inmormantare era un bun prieten al Michaelei, fost coleg de liceu. Prietenii, cunoscutii si admiratorii i-au aprins lumanari si au depus flori la capataiul Micai, inmormantata in rochie de mireasa potrivit obiceiului. Michaela avea 31 de ani si nu a fost casatorita niciodata.

Fostii colegi ai Michaelei, inlacrimati

Fostii colegi de la Abracadabra s-au reunit la biserica pentru un ultim ramas bun. De la trista ceremonie, imbracati cernit si cu ochii in lacrimi, Dana Rogoz, Ducu Ion, Andreea Caranda, Radu Barbulescu, Geo Morcov, Raluca si Denisa Tanase de la Bambi, precum si fostul magician, Marian Ralea, au plecat spre cimitir. Parintii ravasiti, au facut fata cu greu despartirii, plangand in hohote.

Marian Ralea sfasiat de durere

Mica a murit joi, la Spitalul Fundeni unde fusese internata in stare grava, cu ciroza hepatica severa. Tanara stia de un an ca sufera de boala crunta, insa nu s-a tratat si nu a spus nimanui despre diagnostic, nici macar parintilor. Ea a ajuns la spital cand totul era prea tarziu.

author avatar
Manuela Golea
2.402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger